40
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STIŽU PARE NA MARAKANU: Zvezda rešava problem, postoje dve solucije

Objavljeno: 13.12.15 u 21:33

Iako tim Crvene zvezde igra odlično u prvom delu sezone odnosno praktično je već osvojio titulu prvaka Srbije jer je stekao ogromnu prednost briga za sve kojima je ovaj klub drag bilo je pitanje evro licence.

Naime, klub mora kako zna i ume da pronađe oko pet miliona evra kako bi rešio zaostala dugovanja io tako sprečio da se ponovi nešto slično od pre dve godine kada Crvena zvezda nije igrala u kvalifikacijama za Ligu šampiona iako je osvojila titulu.

Kako pišu Novosti pet miliona evra biće obezbećeno u narednih nekoliko dana, a postoje dve opcije da problem bude rešen.

Prva je da bude prodat najveći biser među Zvezdinom decom – Marko Grujić, a ako do toga ne dođe onda će Crvena zvezda da posegne za nešto bolnijim rešenjem, a to je uzimanje kredita od banke sa kojom već neko vreme pregovara.

0
0
40 Komentara
  1. Ok verujem da ima dosta retardiranih koji će progutati priču da neko ko je u dugu 60 miliona eura može da dobije kredit i 100 a kamoli 5.000.000 eur! Ma prodaj Kosovo prodaj sve Srpsko samo da stub Srpstva baca pare i ispada u prvom kolu Evropskih takmičenja! p.s. Ne zaboravite da pošaljete sms za lečenje dece i ostalih građana, jer tu „banku“ koja baca milione ne zanimaju takve stvari…

    0
    0
    Odgovori
  2. Jako me interesuje koja ce to banka dati zvezdi kredit a da zna da moze da se naplati, tek nakon 50 miliina eura vec postojeceg duga …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter