2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

LAZIĆ: I ovaj meč sa Megom će biti težak!

Objavljeno: 13.12.15 u 14:37

 

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić rekao je pred gostovanje Mega Leksu u 14. kolu Superlige Srbije da kao i uvek očekuje dobar i neizvestan meč.

’Crveno-beli’ su pred meč u ponedeljak, koji se igra od 21 čas u hali „Pinki“ u Sremskoj Mitrovici, drugi na tabeli sa deset pobeda i tri poraza, dok je Mega na četvrtoj poziciji sa skorom 9/4. U prvom meču Zvezda je slavila sa 76:70.

-Imali smo mnogo teških utakmica u prošlosti sa ekipom Mege. I ova će biti teška, posebno jer se igra na njihovom parketu u Sremskoj Mitrovici. Koliko se sećam, kao gosti uvek smo pobeđivali u nekoliko navrata sa, ne više od četiri-pet poena. Mega je mlada, vrlo talentovana ekipa, a mi smo sa druge strane u žestokom ritmu i u periodu sa puno važnih utakmica u Evroligi i ABA- istakao je Lazić.

Razmišlja se samo o pobedi, uprkos umoru.

-Idemo u Mitrovicu da željom da pobedimo i da nastavimo uspešan niz u regionalnom takmičenju. Zato pozivam i naše navijače da dođu u velikom broju u ponedeljak i da nam pomognu da dođemo do važnih bodova -naglasio je Lazić.

Mega ovaj meč dočekuje sa kadrovskim problemima, pročitajte o čemu je govorio Milojević…

0
0
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter