0
Košarka

KAO GROM: Rasel Vestbruk zakucavanjem spržio obruč (VIDEO)

Objavljeno: 11.12.15 u 10:59

Svakog dana kada ustane, plejmejker Oklahome Siti Tander Rasel Vestbruk ima legitimnu mogućnost da se pogleda u ogledalo, prekrsti, pokloni i zahvali roditeljima, svevišnjem i majci prirodi što mu je podarila fizičke predistpozicije epskih razmera.

Upravo te fizikalije, pre svega svoj odraz, organizator igre Okalhome Siti Tander koristi obilato kako bi ulepšavao brze kontre svojim karakterističnim prodorima i atraktivnim zakucavanjima.

Istog scenarija držao se i tokom prošle noći, u pobedi svog tima nad Atlantom Hoks rezultatom 107:94. Naime, Rasel je sredinom druge četvrtine istrčao jendnu brzu kontru, dobio je pravovremeni pas od Kevina Duranta, a onda je navijačima poklonio „kapuljaču“.

Rasel Vestbruk je meč završio sa dabl-dablom od 23 poena i 10 skokova, a upisao je i 6 skokova uz šut iz igre 8-17, te  3-4 za tri poena i 4-6 sa penala.

(izvor: youtube/Sports & Games Videos)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter