0
Košarka

FOTO: warriorsworld.net

STEF KARI: Igram dobro jer je moja žena kupila novi toalet sa senzorima

Objavljeno: 09.12.15 u 09:35

Kao što je dobro poznato, vladajući MVP Stef Kari, trenutno vodeći strelac NBA lige, sa svojim Golden Stejt Voriorsima vezao je 23. pobede na startu šampionata.

On je noćas sa svojim timom slavio u Bekefrs Fildhaus Areni pobedivši Indijanu Pejsers rezultatom 131:123, a utakmicu je završio sa 29 poena. Tokom prethodne sedmice, Kari je bio gost ESPN-a za koji je dao intervju u kojem je, između ostalog, kazao i da želi da prestigne Majkla Džordana u neformalnoj globalnoj tituli „najbolji igrač svih vremena“.

Kari se, takođe, osvrnuo i na svoju objavu na Tviteru od pre nekoliko nedelja u kojoj je objavio da je njegova supruga kupila autmatski toalet, odnosno instrumente koji rade na senzor kao u gotovo svakom kafiću, te da je zbog toga maksimalno raspoložen za igru.

– Čoveče, taj toalet je doneo sreću u moj život. Mislim da kada bismo pažljivo posmatrali moj učinak otkako se to dogodilo, postojala bi nekakva razlika. Bio sam u Minesoti sa Aješom kada mi je ona rekla da je to sredila. Sledeći dan sam ubacio 46 poena. Mora da je tu neki razlog – kazao je Stef Kari.

Zanimljvo, razlika u igri Stefa Karija pre nego što je pazario novi moderni toalet, zaista postoji, što je vidljivo i kroz brojke koje možete pronaći u tabeli ispod teksta.

Razlika u igri Poeni po meču Proccenat šuta Procenat šuta za tri poena
Stef Kari i njegove brojle sa starim toaletom 32 52% 48%
Stef Kari i njegove brojle sa novim toaletom 33 54% 48%
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter