0
Evroliga

RUSI STIGLI POJAČANI: Himki već u Beogradu

Objavljeno: 02.12.15 u 23:44

Duel 8. kola evroligaške grupe A između Crvene zvezde i Himkija na programu je tek u petak, sa početkom od 20 sati, ali za razliku od prethodnih rivala crveno-belih ruski tim je u Beograd stigao dva dana ranije.

Ekipa Rimasa Kurtinaitisa neće sebi dozvoliti luksuz preskakanja treninga dan ranije u vreme odigravanja utakmice, poput Reala kojem se to obilo o glavu.

Vest iz redova moskovskog tima je da je kratkoročni ugovor sa klubom potpisao Anatolij Kaširov, 215 santimetara visoki centar koji bi trebalo da bude zamena za povređene Dejvisa i Patejeva.

Međutim, teško je verovati da će 28-godišnji igrač koji je došao iz nemačkog Tibingena uspeti tako brzo da se uklopi u već postavljeni sistem odnosno vreme na poziciji pet verovatno će provoditi Di Džej Ogastin i Marko Todorović, a tu prednost bi morali da iskoriste Maik Cirbes i Vladimir Štimac.

Posle sedam odigranih kola Himki ima jednu pobedu više od Crvene zvezde, a u prvom duelu ova dva tima Rusi su trijumfovali sa ubedljivih 91:53.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter