7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LUIS IBANJEZ: Božović će stvarno napustiti Zvezdu ako se ne popravi situacija, maštamo o Ligi šampiona

Objavljeno: 02.12.15 u 12:50

Bočni igrač Crvene zvezde, Luis Ibanjez, izjavio je da će trener tog kluba Miodrag Božović zaista podići sidro i napustiti ekipu ukoliko se ne reši finasijska situacija na stadionu „Rajko Mitić“.

Sjajni Argentinac i jedan od najboljih fudbalera crveno-belih ove sezone ističe da je situacija u klubu alarmantna.

– Svi Božovića poštujemo i slušamo, od najmlađeg do najstarijeg, svakome može da bude tata i prijatelj. Što se tiče zezanja, tu je uvek prvi, ali i kada treba da sasluša igrača, spreman je da pomogne i razume. Napraviće veliku stvar sa Zvezdom, samo da ostane. On mi je rekao da će se, ako ne bude sve u redu, maknuti iz kluba. Ipak, mislim da će naći rešenje u klubu jer krvavo rade – rekao je Ibanjez za Blic.

Fudbaler crveno-belih naglasio je da se u susretu s Voždovcem suočio sa teškom odlukom da nastavi susret iako je bio povređen i ostankom na terenu je rizikovao pogoršanje zdravstvenog stanja.

– Ne mogu protiv sebe, hoću da igram. Do poluvremena sam se osećao kao matorac i poslednjih 20 minuta sam morao da se pokrenem. Išao sam na volju, nismo dali gol i na kraju sam rekao: „Dođavola, idem napred“. Namestio sam gol, ali je zato bolelo. Igrao sam praktično s jednom nogom – istakao je Ibanjez.

On ne negira da u Ljutice Bogdana već uveliko maštaju u nastaupu u Ligi šampiona.

– Svi pričamo o tome, i kada zamisliš 60.000 ljudi na stadionu u Ligi šampiona, znaš da nikome ne bi bilo lako da igra, mnogi bi se uplašili. Najbolje znam kako je igrati pred takvom publikom jer sam igrao za Rasing protiv Boke. Kad sediš u svlačionici sve se trese, a kamoli kad izađeš na teren – rekao je Ibanjez.

0
0
7 Komentara
  1. Treba da se skupe pare da se pomogne ovom bolesniku, zao mi ga je. Svaki dan place u komentarima. Nisam ga primecivao dok je deda Tole namestao titule..

    0
    0
    Odgovori
  2. Ti si sinko mnogo napacen u zivotu…tebi treba lecenje…zalosno je sta se desava sa pojedinim tzv. navijacima suparnickog kluba…obuci se kad krenes kod psihijatra,hladno je -21

    0
    0
    Odgovori
  3. Decko tvoj malenom armijskom klubu ce uskoro zamrzavanje u kosarci, a u fudbalu ste zamrznuti na -21, al opusteno gledaces KKCZV sledece godine u Evroligi ponovo, kao i FKCZ u Ligi Sampiona.Verujem da ces uzivati, posto mnogo volis da gledas nase dvoriste.

    0
    0
    Odgovori
  4. ..MASTA MOZE SVASTA, „MOZDA“ STE VEC U LIGI AGREGATNOG STANJA (posto ga stalno prizivate, slutite i SPOMINJETE-..)tj. ZAMRZIVAC LIGI-TOLIKO VAM POZNATOJ IZ KOSARKE, EVO VEC VAS JE KRENULO U HOKEJU..ZNACI, LEDENO DOBA VAM PONOVO STIZE SA SVIH 60 000..PUBLIKE I RAZLOGA ZA TOOOO…!!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter