3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

SAMO DA ON NE UĐE: Partizan nije iskoristio tajno oružje u duelu sa Cedevitom (FOTO)

Objavljeno: 29.11.15 u 21:03

Košarkaši Partizana pružili su vrlo dobar otpor Cedeviti u meču 12. kola ABA JTD lige i nisu bili daleko od velikog iznenađenja pošto su u završnici poraženi sa 75:72.

Ostalo je 2,2 sekunde do kraja utakmice, a loptu sa strane imali su crno-beli. Trener Božić odlučio je da šut uputi kapiten Vanja Marinković koji je loptu dobio u teškoj poziciji pa ne čudi promašaj koji je usledio.

Međutim, komentator koji prenosi utakmice na Areni Sport za Hrvatsku setio se jednog istina nezaboravnog detalja – trojke Dušana Kecmana u duelu sa Cibonom kada je do kraja meča ostalo samo 0,7 sekundi.

Prema svedočenju onih koji su utakmicu pratili na tom kanalu komentator je bio veoma zadovoljan što je Kecman trenutno samo pomoćni trener u Partizanu pa nije bio u mogućnosti da ponovi ništa slično.

0
0
3 Komentara
  1. dok imamo ***** od trenera na klupi tu smo gde smo.ko neki ***** njnjnj izderi se probudi ekipu ko što rade pravi trenri.ti majstore niti jednu nisi dobio u zavrsnici.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter