0
Evropske lige

MIHAJLOVIĆ: Nijang jedan od naših najboljih igrača

Objavljeno: 29.11.15 u 08:31

Fudbaleri Milana demolirali su, na svom „San Siru“, ekipu Sampdorije sa ubedljivih 4:1 u meču 14. kola Serije A.

Čovek odluke za Milaneze bio je Mbaje Nijang koji je dva puta tresao mrežu tima iz Đenove i jednom je asistirao, a nakon utakmice ovaj momak zaradio je i pohvale srpskog stručnjaka, Siniše Mihajlovića.

– U pripremnim utakmicama Nijang se povredio a u tom periodu je bio jedan od naših najboljih igrača – rekao je Mihajlović na konferenciji za medije.

– Sada se vraća u pravu formu a njegova odlična rola za mene nije nikakvo iznenađenje. Pre bih rekao da je on još jednom pokazao koliko je dobar igrač i koliko toga može da uradi na terenu – poručio je Miha.

 

– Za nas je ovo velika pobeda. Imamo samopouzdanje u naš metod rada i sasvim sam siguran da ćemo u budućnosti imati još ovakvih rezultata – optimista je bivši selektor Srbije.

– Naš cilj u poslednjih nekoliko nedelja jeste da dalje izbalansiramo ekipu. Nakon meča sa Napolijem, radili smo snažno u malim grupama kako bismo poboljšali realizaciju pa sada imamo mnogo više opcija u napadu – poručio je Mihajlović.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter