5
Domaći fudbal

SLS: Zvezda protiv Voždovca želi da započne novi ‘krug’ (13:00h)

Objavljeno: 28.11.15 u 10:05

Fudbaleri Crvene zvezde od 13 časova na stadionu ‘Rajko Mitić’ dočekuje ekipu Voždovca u 19. kolu Superlige Srbije.

Crvena zvezda je u četvrtom kolu tekućeg šampionata, u veoma nezgodnom trenutku išla na veoma nezgodno gostovanje Voždovcu. Crveno-beli su iza sebe imali tešku eliminaciju od Kairata, kao i dva vezana neuspeha u prvenstvu, ali su uspeli da posle preokreta na Vračaru započnu jednu od najdužih serija pobeda u poslednjih nekoliko godina.

Sada su na ‘koti’ 15, a da bi taj niz produžili, a Miodrag Božović oborio rekord Slaviše Stojanovića od toliko vezanih pobeda, na putu im je ponovo Voždovac. Ovog puta na svom stadionu, u neuobičajenom terminu kada se radi o duelima na stadionu ‘Rajko Mitić’, od 13 časova.

– Sledeći meč biće još jedna borba u nizu, borba protiv samih sebe i statistike, jer smo u nizu od 15 pobeda. Mi smo u poslednje vreme više vodili borbu sami sa sobom nego protiv protivnika. Poštujemo Voždovac, ali očekujemo još jednu pobedu – rekao je Miodrag Božović na konferenciji za medije.

Ovde možete pogledati i kako je trio crveno-belih najavio ovaj meč.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Superliga Srbije, 19. kolo:

petak, 27. novembar:

Radnički Niš – Metalac 2:1 (1:0)
(Ašćerić 2, 78 – Mladenović (p) 89)

subota, 28. novembar:

13.00 Crvena zvezda – Voždovac
13.00 Borac Čačak – Radnik Surdulica
13.00 Novi Pazar – Jagodina
13.00 OFK Beograd – Čukarički
13.00 Rad – Javor
15.00 Vojvodina – Mladost L.

nedelja, 29. novembar:

13.00 Spartak S. – Partizan

[/stextbox]

 

0
0
5 Komentara
  1. ..Da vise ne bi „vodili borbu sami sa sobom“ ili u prevodu sa SOPSTVENIM LUDILOM, JADOM, BEDOM I NEURACUNLJIVOSCU, PREDLAZEM DA UEFA POZURI SA LOKOTOM, DA VAM SKRATI MUKE I PREKINE OVU „GOLGOTU“, JEDNOM ZA SVA VREMENA.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
      • JESAM-„PODOJIO“ SAM VAS U „PREDJELU“ MALOG MOZGA(posto VELIKI-NEMATE) I PRODUHOVIO, PRIBLIZIO SOTONI(kojoj se molite i klanjate) I NAPRAVIO PRAVIM NAVIJACICAMA SA SEVERA.. .!. XXAAXXAA .!.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter