3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GROF BOŽOVIĆ: Nisam upravi postavio nikakav ultimatum, pa mi upravu nemamo!

Objavljeno: 27.11.15 u 09:28

Trener Crvene zvezde, Miodrag Grof Božović sve otvorenije i sve češće priča o finasijskoj stiuaciji u Ljutice Bogdana.

A kao što je od ranije poznato, na stadionu „Rajko Mitić“ ne samo da ne cvetaju ruže, već novi dugovi niču poput korova.

Sjajni strateg koji je mladi tim crveno-belih poveo do istorijskih 15 vezanih trijumfa u domaćem šampionatu u razgovoru za Sportski žurnal ističe da je stabilno finansiranje preduslov da se sa uspesima nastavi.

– Ne znam da li sam preduslov za Zvezdine uspehe, ali sam siguran da preduslov jeste da se nekako obezbedi stabilno finansiranje. U ovom obliku je samo produžetak agonije – počinje Miodrag Božović.

– Nisam postavljao nikakav ultimatum upravi. Mi upravu i nemamo. Skrenuo sam samo pažnju da se može dogoditi da nam odu stranci, što bi bilo katastrofa. Domaći igrači su navikli da trpe i rade, znaju da ih čeka nešto bolje u budućnosti posle Zvezde jer su mladi. I ja sam bio stranac strašno mi je teško padalo kad me ne plaćaju na vreme – rekao je Božović.

Na pitanje da li se u crveno-belom timu inostrani igrači žale direktno njemu, Grof Božović odgovara:

– Što bi se reklo: „žaluckaju“ se. Nije lako kad dođete u drugu zemlju, a ne dobijate na vreme novac. Počinju i njihovi menadžeri da zovu, raspituju se šta će da bude – poručio je Božović.

0
0
3 Komentara
  1. Grof LAZE! Svetozar Mijailovic je predsednik, Terzic direktor,,, Mnogo on podcenjuje sve oko sebe, pa cak i one koji su mu dali posao,,, protivnike u super ligi,,, Mora da zna da nije jedini, i da mu se sve moze lako obiti o glavi,,, Zvezda je iznad svakog pojedinca,,, Nije on najzasluzniji za ove rezultatae,,,? Neka manje prica,,,

    0
    0
    Odgovori
  2. bozovicu, kako nemate upravu…??? pa u zvezdinoj upravi su najbolji i najuspesniji sinovi Srbije…bozovicu zvezda ima vise od uprave : predsednika zvezde u senci i GLAVNI ODBOR PARTIJE…to ti dzajic lepo objasni…samo ti to nisi razumeo.. jer se samo oslanjas na reci i dela predsednika u senci koje ti terzic prenosi. bozovicu, kakve ti uslove mozes da postavljas???od onog momenta kad po tebe licno dodje terzic avionom vlade i obecanjima da je: TITULA VEC OSVOJENA, PARE OBEZBEDJENE, MEDIJI CE OD TEBE ZBOG NAMESTENIH REZULTATA I TITULE SVE NAJLEPSE DA PISU…DA OD TEBE TRENERA NAPRAVE ( kao od onog slovenca …) i ovo nisi ocekivao, da ces sa terzicem u tandemu biti za medije jedini zaduzen. posto je u zvezdi sve : MANIPULACIJA, LAZ, PREVARA I PLJACKA NA TERENU I VAN NJEGA … ti si se odlicno uklopio, da si terzica sa te pozicije ugrozio. bozovicu, budi sretan dok je tako da ti mislis da uprave nema…kad se UEFA umesa ili posle izbora, izbora u FSS … bice frka: TADA SIGURNO OD BRUKE i SRAMOTE (mozda i neceg drugog…) TE UPRAVE NECE BITI … KUD KOJI MILI MOJI … tesko ces SEZONU KUPANJA DOCEKATI…

    0
    0
    Odgovori
  3. – Sekundarci kako vas nije „sramota“, zivite u lazi i k’o po obicaju i ustaljenim navikama prosite milostinju, ulagujete se trenutnom organu i iz zadnjice mu virite, krsite sve „zakone“ da bi NAPRAVILI NOVOG FRANKESTAJNA, ovog puta-FUDBALSKOG !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter