1
AdmiralBet ABA Liga

ABA JTD LIGA: Metalac ispustio pobedu nad Cedevitom, Zadar slavio u Skoplju

Objavljeno: 23.11.15 u 19:55

Košarkaši Metalca izgubili su na svom parketu od ekipe Cedevite rezultatom 79:81, dok je Zadar u gostima pobedio MZT sa 72:60 u 11. kolu ABA JTD lige. 

U izuzetno uzbudljivoj utakmici, košarkaši Metalca su imali prednost do samog finiša, ali je onda usledila serija Zagrepčana za preokret i pobedu. 

Domaći su dva minuta pre kraja imali +6, 73:67, ali je tada usledila serija Cedevite od 10:0 trojkama Pilepića i Pilena, potom je poene doneo i Bilen za 73:77, a gosti su znali da do kraja sačuvaju svoju prednost.

Najefikasniji u timu Metalca bio je Malešević sa 20 poena, a pratio ga je Kutlešić sa 17. Na drugoj strani, najbolji je bio Bilan sa 17 poena, dok su Pilen i Pilepić ubacili po 14. 

Košarakaši Zadra pobedili su u gostima ekipu MZT-a sa 72:60 i tako došli do svoje šeste pobede ove sezone. MZT je ostao pretposlednji na tabeli sa skorom od četiri pobede i sedam poraza. 

U timu Zadra najefikasniji je bio Kosi sa 19 poena, dok je Kraljević ubacio 13. 

U poslednjem meču ovog kola od 21 sat sastaju se Sutjeska – Crvena zvezda. 

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter