0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Zvezda na teškom ispitu, može li do 15. pobede? (SASTAVI) (ANKETA)

Objavljeno: 22.11.15 u 08:50

U derbiju 18. kola Superlige Srbije lider prvenstva Crvena zvezda gostuje neugodnom Radničkom iz Niša od 17 časova na Čairu.

Mogu li crveno-beli da nastave pobedonosni niz? Posle 14 vezanih trijumfa Delije se nadaju 15. Hoće li Crvena zvezda u tome uspeti znaćemo nešto pre 19 časova, a ako pitate fudbalere najtrofejnijeg srpskog kluba tri boda su jedina moguća opcija.

– Nemamo poseban motiv. Radnički jeste dobra ekipa, pogotovo na svom terenu, ali mi na njih gledamo kao na svakog drugog rivala. Želimo da pobedimo, zbog toga se igra fudbal. Daleko od toga da će biti lako, ali maksimalnim pristupom verujem da ćemo se iz Niša vratiti podignutih ruku – rekao je Aleksandar Katai.

„Real sa Nišave“ se neće predati. Uprava kluba je zacrtala cilj za ovu sezonu, a on je plasman u Ligu Evrope sledeće sezone. Da bi se to ostvarilo potrebno je pobeđivati timove kao što su Crvena zvezda i Partizan. Tim sa Čaira u Beogradu ne zna za poraz protiv „večitih“ (dva nerešena ishoda), a sada želi da ih pobedi pred Meraklijama.

– Na ovom meču, u borbi za vrh tabele i igranje u plej-ofu, možemo mnogo da dobijemo i sve smo podredili tome. Igre tokom jeseni daju nam pravo da, bez obzira na izuzetne rezultate našeg gosta, sa optimizmom gledamo na meč. Imamo šta da ponudimo publici i nadam se da ćemo da postignemo još jedan uspeh – rekao je strateg Radničkog, Milan Rastavac.

Meč na Čairu počinje u 17 časova.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

RADNIČKI NIŠ – CRVENA ZVEZDA

Stadion: Čair. Sudije: Vlado Glođović, Dejan Petrović, Matija Olajoš Nađ.

RADNIČKI (NI): S. Jovanović – Petrović, R. Bulatović, Lakić-Pešić, D. Bulatović – Tomić, Marjanović, Đuričković, Zemljanuhin – M. Jovanović, Ašćerić.
CRVENA ZVEZDA: Kahriman – Petković, Jovanović, Pavićević, Ibanjez – Grujić, Donald, Katai, Plavšić, Srnić – Vieira.

[/stextbox]

Da li Randički iz Niša može da iznenadi Crvenu zvezdu?
Loading ... Loading ...

 

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter