12
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OPRAVDANJE: Vazura objasnio zbog čega je bila mala gledanost, uz poruku Grobarima!

Objavljeno: 22.11.15 u 20:37

Generalni direktor Partizana zna pravi razlog za prazan stadion u Humskoj na meču Partizana protiv Novog Pazara (3:0).

Partizan je juče savladao Novi Pazar na svom terenu posle serije loših rezultata. Ono što je iznenadilo ljubitelje fudbala u Srbiji, a neke možda i nije, je poseta na stadionu u Humskoj.

Mnogi mediji preneli su činjenicu da je na tribinama bilo tek par stotina duša, ali generalni direktor Miloš Vazura ima drugačije informacije.

– Nije bilo 500 navijača, već 1.970 po zvaničnom izveštaju. U subotu je bila velika slava Aranđelovdan, a uz to je padala kiša. Mi radimo na marketingu i očekujemo sve više navijača na tribinama – izjavio je Vazura, a prenosi ‘Informer’.

Navijači su još pre nekoliko kola poručili igračima da su ‘ostali bez kredita’, što se u neku ruku videlo i u jučerašnjem duelu. Ipak, generalno direktor crno-belih veruje da će, poput navijačke pesme Grobara, ‘sunce obajsati iznad Humske ulice’.

 – Imamo najbolje navijače na svetu, a siguran sam da će ih biti sve više kada krenemo da pobeđujemo, a pogotovo ako prezimimo u Evropi – poručio je Vazura.

0
0

12 Komentara

  1. Ko jos gleda fudbal na -21!!! Treba uvesti vanredno stanje na toliki minus! Mozda i strah od teroristickog napada, jer znamo svi koliko su misevi hrabri!

    0
    0
    Odgovori
  2. Bend WHITESNAKE i PUN PIONIR su jedini krivci.. .!. XXAAXXAA .!. Dejv Koverdejl se „urotio“ protiv NAZADNE uprave i ZAPOCEO TOTALNI BOJKOT DO KONACNOG CILJA-OSTAVKE !!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ovaj je smešan ko bioskop.Šta bi bilo da je igrano na SV.Nikolu,kad slavi više od pola Srbije?Tada bi došla samo uža porodica aktera na terenu.Nisam gledao tekmu ali sam čuo na jednoj TV,kako komentator kaže,da je bilo oko 100 ljudi,uključujući i službena lica.

    0
    0
    Odgovori
  4. Izjava koja u potpunosti objasnjava ko vodi Partizan i zasto je klub tu gde jeste, a nazalost bice i nize. Kao jedan od onih koji nisu bili na slavi i nije im smetala kisa, mogu samo da kazem da ako je Vazura video 1 900 ljudi na tribinama, onda su i novinari i nas 700 koji smo bili sa sve lozama, verovatno kratkovidi. Na jugu je ostalo jos njih 300, pola onih koji redovno primaju plate i pola onih koji im se slihtaju i dolaze da pokupe mrvice. Ali tu tribinu odavno ne racunam u deo stadiona Partizana gde su Grobari, pa nije ni bitno. Bitno je da je Vazura pronasao opravdanje, slava uvek dodje u nezgodno vreme, ali da se ne lazemo, njemu nije ni bitno da li nas je 30 000, 3000 ili 300. Gospodinu bez biografije je cilj da gazda bude zadovoljan, a on je srecan samo kada smo mi u ovakvom stanju.

    0
    0
    Odgovori
  5. aj ne seri majketi igralo se i na bozic kosarka i na uskrs fudbal pa su dvorane bile krcate i stadion par hiljada gledalaca.reci istinu grobari nas bojkotuju šta ti mislis ako nezivimo u srbiji da neznamo šta je smrade

    0
    0
    Odgovori
  6. Da li i ti sam veruješ u ovo sto si rekao??? A šta ćemo sa kosarkasicama?? Pa i one su igrale na Arandjelovdan pa hala pionir puna…Partizane plati me!!!

    0
    0
    Odgovori
  7. partizan hajduk 1-6 kvins park rendzers 6,.- 2 i sta se desava dve istorijske utakmice za navijanje nema bojkota nema uprava napolje samo zastave salovi i pesma biti grobar do 1992-3 nije bilo ni malo lako ali jug je pevao i nosio cigani su imali desetak titula vise bili su nas kad su hteli od 66 do 76 nismo bili prvi i 91,-92 pocinje stizanje cigana 25 god. Nam je trebalo da ih sustignemo ako neko hoce da racuna od pocetka mada ja racunam od ksko smo samostalni tu nam ne mogu prici sve ovo govorim da grobari ne zaborave da je bilo tezih momenata 66 god. Smo bili 13 a ograli smo finale k.s. e sad su generacije razmazene i ne znaju da partizan nikad nije igrao protiv kluba cz vec drzave cz. Stime je udpeh mnogo veci zato grobari pevajta vratite duh grobara salovi zastave dlanovi glavu gor.

    0
    0
    Odgovori
    • Jel ti ovo Dulo pričao priču za laku noć??JA cu tebi samo ovo pitanje da postavim jel država kriva što primate (golove) kad stignete,i jel država „kriva“ što ste nas sustigli u titulama Ajde iskreni odgovori da čujemo šta imaš da kažeš…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter