0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ABA JTD: Budućnost se u Laktašima vratila na čelo karavana

Objavljeno: 22.11.15 u 19:27

U 11. kolu regionalne ABA JTD lige Budućnost je u Aleksandrovcu savladala Igokeu rezultatom 86:76 (21:19, 22:20, 22:14, 21:23).

Košarkaši Budućnosti su, posle poraza u Pioniru od Partizana, kada su na kratko izgubili lidersku poziciju ABA JTD lige, protiv Igokee se vratili na čelo tabele regionalnog takmičenja.

Meč u Laktašima je bio vrlo interesantan neutralnim posmatračima, s obzirom da nije bio jedan od sve češćih u ovom takmičenju koji se igraju na mali broj poena. Oba tima su ‘pokazala zube’ protivniku, a u takvoj konstalaciji snaga bolje se snašao tim iz Podgorice.

Posle neizvesnog prvog poluvremena, treća deonica je, ispostavilo se, donela odluku o pitanju pobednika. Budućnost je u tom periodu došla do dvocifrene prednosti pre svega dobrom odbranom, što je rezultiralo stvaranju ključne razlike.

Domaći igrači u poslednjih 10 minuta nisu uspeli da ugroze visoko vođstvo Budućnosti, koja se tako vratila na prvo mesto na tabeli.

Najefikasniji je bio Omar Kuk sa 22 poena, ali je za MVP-ja utakmice proglašen Bojan Subotić koji je uz 19 poena uhvatio tri lopte i podelio dve asistencije.

U timu Igokee Ivan Radenović je ubacio 16, Aleksandar Ćapin 15, a Vuk Radivojević 14 poena.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter