9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Ko će prekinuti lošu seriju – Partizan ili Novi Pazar? (15.00)

Objavljeno: 21.11.15 u 08:24

Nakon pauze prouzrokovane terminom FIFA predviđenim za utakmice reprezentacija utakmicama 18. kola u petak je nastavljena Superliga Srbije.

Na tri vezana gostovanja fudbaleri Partizana nisu uspeli da trijumfuju odnosno izvukli su samo dva boda pa su na pauzu otišli sa 26 osvojenih bodova odnosno čak 21 manje od lidera Crvene zvezde.

Danas u Humskoj gostuje Novi Pazar koji je u prvom delu sezone na svom stadionu kraj Jošanice savladao crno-bele sa 3:2, ali tadašnji trener Milinković je na duel domaćinu izveo gotovo drugi tim pošto je prvotimce čuvao za važan evropski duel.

Nešto slično bi moglo da se desi i danas, ali ne iz istog razloga već zbog velikih problema sa povredama igrača.

– Živković se vratio, biće spreman sutra. Stevanović je i dalje povređen, treniraće tek od ponedeljka, dok se Abubakar vratio iz reprezentacije i videćemo kakva je situacija. Mnogo problema u defanzivnoj liniji, Balažic je operisan, biće van terena između šest i osam meseci i želim mu brz oporavak. Velika šteta za nas, rekao je na konferenciji za medije Ljubinko Drulović.

Prema njegovim rečima Novi Pazar ima solidan tim, kao i da je svima teško pao letošnji poraz od istog protivnika.

– Učiniće sve da nas iznenade, igraće defanzivno i moramo da budemo obazrivi posle njihovih kontri. Ukoliko budemo pravi pobeda ne bi trebalo da dođe u pitanje. Očekujem kvalitetan i napadački Partizan.

Ni gosti nisu u dobroj formi odnosno u poslednjih pet mečeva ne znaju za trijumf tačnije tri puta su remizirali i dva puta su poraženi.

[stextbox id=“hotsport_text_box“]
Očekivani sastavi:

Partizan: Ž. Živković, Vulićević, Ćirković, Fabrisio, Subić, Jevtović, Lukić, A. Živković, Babović, Ilić, Božinov

Novi Pazar: Zečević, Stevanović, Trtovac, Vuković, Kostić, Šarac, Osmanagić, Vusljanin, Radivojević, Osmanagić, Okoje
[/stextbox]

[stextbox id=“hotsport_text_box“]
Superliga Srbije, 18. kolo:

Čukarički – Borac Čačak 1:0 (0:0)
(Mirosavljević 88)

Metalac – Jagodina 1:4 (0:2)
(Dimitrijević 50 – Nikolić 24, 43, Kiremeh 55, Gašić 77)

Mladost – Spartak 0:0

Subota, 21. novembar
13.00 Javor – Vojvodina
13.00 Radnik – Rad
13.00 Voždovac – OFK Beograd
15.00 Partizan – Novi Pazar

Nedelja, 22. novembar
17.00 Radnički Niš – Crvena zvezda
[/stextbox]

0
0

9 Komentara

  1. Koje li mudrosti u komentarima, ovde ko da svi znaju unapred,znalci ljudi nema sta,ma najbolje po komentarima,da NP ni ne dodje,i Partizan dobije sluzbeno 3:0, ma hajdete ljudi,ima se valda i boljih poslova od nepotrebnih i nepozeljnih komentara ovde. Igrace se utakmicai i pobedice bolji. Pretpostavke padaju u vodu, bilo da ima ili nema smisla, ne zivimo na pretpostavkama,one mogu biti i varljive,nezamerite,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter