19
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RASULO U ZVEZDI: Božović zabranio Terziću ulazak u svlačionicu!

Objavljeno: 18.11.15 u 11:20

Trener Crvene zvezde, Miodrag Božović navodno je upao u ekstremno loše odnose sa direktorom u ostavci, Zvezdom Terzićem.

Naime, kako prenosi dnevni list Alo!, Božović je funkcioneru crveno-belih zabranio ulazak u svlačionicu.

Nije tajna da je u poslednje vreme popularni Grof na sva usta pričao o katastrofalnom stanju u klubu u finasijskom smislu često navodeći da niko od igrača i stručnog štaba ne dobija nikakva primanja, te u prvi plan ističući maksimalno zalaganje fudbalera koji preko svega prelaze i ćutke igraju sjajno.

– Trener Crvene zvezde Miodrag Božović i generalni direktor Zvezdan Terzić već neko vreme ne govore. Odnosi među njima potpuno su zahladneli, a Božović je zabranio Terziću pristup svlačionici i ne želi da on ima bilo kakav uticaj na igrače – navodi dobro obavešteni izvor ovog lista i nastavlja:

– Grof smatra da su svi rezultati koje ekipa pravi isključivo zasluga fudbalera, a upravi s Terzićem na čelu zamera to što sve to nije na adekvatan način ispraćeno finansijski. Takođe mu smeta što je Terzić u javnosti među dobre rezultate uprave uvrstio i fenomenalne igre u Superligi, što je, po Božovićevom mišljenju, kićenje tuđim perjem – kazao je ovaj izvor.

Posle kompletnih 17. kola Superlige, Crvena zvezda je ubedljivo prva na tabeli sa 47 bodova, 16 više u odnosu na drugoplasirani Borac iz Čačka.

0
0
19 Komentara
  1. uvideo i,, Penzioner,, da su u lazi kratke noge pa ni on sam nevjeruje novinarima sport Alo i Hot sportu,,,,jos jedan pokusaj i nista vise od ovog naslova nema

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter