4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ OTKRIO NOVE PROBLEME: Brinu povrede, ali u ekipi vlada dobra atmosfera posle Minhena

Objavljeno: 14.11.15 u 15:07

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić istakao je dobru atmosferu u timu pred meč sa Igokeom, i istakao da ga brinu povrede u ekipi.

Nakon izuzetno važne pobede nad ekipom Bajerna u Minhenu, košarkaše Crvene zvezde Telekom očekuje još jedan težak duel u nedelju od 17 sati protiv Igokee.

– Posle ovog duela u Minhenu, svakako u dobroj atmosferi pre svega zbog igre i naravno rezultata, dočekujemo Igokeu s jedne strane, s druge zbog novih izostanaka određena zabrinutost, ali svesni smo apsolutno činjenice da, bez obzira na sve protiv ekipe Igokee moramo biti skoncentrisani, jako odgovorni, da odigramo meč iz koga ćemo izaći sa nova dva boda. U ovom trenutku taj prioritet postaje još konkretniji, potrebno je da bude prisutna maksimalna ozbiljnost, naravno u svim mečevima ABA lige do kraja takmičenja. Ekipa Igokee je sa dosta iskusnih igrača, sa nekoliko mladih igrača, sa igračima koji su već igrali ovakve mečeve, koji su igrali u Crvenoj zvezdi sa puno teških mečeva u nogama, i sigurno sa željom da dođu da nas iznenade – rekao je Radonjić, a prenosi sajt kluba.

Radonjić podseća, da i u ovom meču crveno-beli neće biti kompletni.

– Mi smo u tom duelu bez Lazića, koji je posle pregleda dobio nekoliko dana poštede, na sreću povreda nije ozbiljnije prirode. Očekujem ga u utorak na treningu. Mekel nije sposoban za ovaj meč da bude u timu i pitanje je kada će moći da počne sa treningom, tako da smo još dodatno oslabljeni, ali bez obzira na to, jasne su nam ambicije.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Podrška navijača u Minhenu bila je fantastična, prvi trener tima, očekuje dobro popunjene tribine i u nedelju:

– Pozivam navijače da nam pomognu, da budu uz nas, bilo nam je fantastično igrati u Minhenu, imali smo sjajnu podršku i to se osetilo još na zagrevanju, tako da se prenelo se i na svih četrdeset minuta igre, i eto na kraju zajedničkog slavlja u Nemačkoj. Naravno da raduje činjenica da nam je ovo najbolja partija ove sezone koju smo odigrali u Minhenu, uspeli smo dve nedelje da uhvatimo trenažnog procesa, naravno ovo nas je sad malo poremetilo, ovi izostanci igrača. Sa nama je sada na treningu i Markus, tako da opet su prisutne neke nove stvari, nove okolnosti, puno smo pričali o tome. Pokazali smo da idemo napred, i već u tom duelu protiv MZT – a, a evo sad protiv Bajerna da se ekipa diže i šteta što su se desile ove stvari koje su opterećenje za nas, ali idemo dalje, pravac se zna, želimo da igramo dalje dobro, da se još dižemo, treniraćemo još više, bolje i jače, naravno nadam se u kompletnijem sastavu, nego recimo sinoć na treningu – rekao je Radonjić.

0
0
4 Komentara
  1. GDE SU PARE iz BUDZETA ZA PENZIONE FONDOVE..??!! AAA, RADONJA..TO SU PRAVI PROBLEMI NA KOJE CEMO UBRZO DOBITI ODGOVOR..!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter