13
Domaći fudbal

U CENTRU PAŽNJE: Torino poslao ponudu od 5 miliona za Zvezdinu zvezdu

Objavljeno: 08.11.15 u 09:34

Fudbaleri Crvene zvezde nastavili su da gaze sve pred sobom u Superligi, a poslednja u nizu pala je ekipa Metalca sa 2:0.

Bila je to pobeda broj 14 u nizu za četu Miodraga Božovića. Međutim, ovaj tim crveno-belih već u januaru bi mogao da dobije potpuno drugačiji izgled.

Razlog za tao nešto jesu potencijalni odlasci kojim bi uprava kluba mogla da pokuša da pokrpi rupe u budžetu.

Svakako, jedan od prvih igrača koji bi mogli da napuste stadion „Rajko Mitić“ jeste i U21 reprezentativac Srbije, član „zlatnih orlića“ iz Novog Zelanda, Marko Grujić.

Ovaj momak se našao na radaru brojnih evropskih velikana, a kako prenosi Tutosport, konkretna ponuda za angažman 19-godišnjeg veziste stiže na Marakanu iz Torina.

Navodno, Torino je upravi crveno-belih poslao ponudu od čak 5 miliona evra za transfer sjajnog fudbalera. Prema pisanju ovog italijanskog portala Čelsi je spreman da uplati 4 miliona.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Sam Grujić je u nekoliko navrata govorio da želi da ostane barem do kraja sezone u klubu, međutim, pravo je pitanje da li je tako nešto realnost.

Čelsi i Sautempton su već poslali ponude od 4 miliona evra, ali je Torino rešen da ne propusti priliku da dovede jednog od najvećih bisera srpskog fudbala.

 

0
0
13 Komentara
  1. možete da pričate i komentarišete šta hoćete ali realno dečko je extra igrač za njegove godine i ma koliko zvezda uzme za njega njegova cena za par godina će biti preko 30 miliona evra.Živi bili pa videli.

    0
    0
    Odgovori
  2. 5 miliona evra i odlazak u decembar 2016,realna opcija,ako neudjemo u grupnu fazu neko evropskog takmicenja ili nedaj boze budemo izbaceni pitanje i toliko dali cemo uzeti.Treba razmisljati racionalno.Pozz.MKD

    0
    0
    Odgovori
  3. Lako ga prodati… I za 8-10 miliona koliko zaista i vredi sada bez LS ili LE gde će mu tek eksplodirati cena ali ko će da preuzme njegovu poziciju kada ga zvezda proda? Za Rajkovića našli rešenje…ali za Grujića …?

    0
    0
    Odgovori
  4. Ma svakako ahahaha.Niko nece da da pare za igraca posebno za nekog kojeg niko nije video u evropi.Terza poceo I u novinarske redakcije da upada

    0
    0
    Odgovori
    • Kornjača ti mama! Magarčino, ako aludiraš na brzinu Grujića, on je za „tvog“ Brašanca ili Jevtovića, Obamejang… Ma Usein Bolt!!!

      0
      0
      Odgovori
    • Ne brini prodaćete vi Živkovića za 6 miliona, a vama ce od toga pripasti 200.000 € ahahahaha, mora da ti je od hladnoće i minusa malo promrzao i mozak.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter