0
Evropske lige

KLOP: Henderson ostaje kapiten

Objavljeno: 08.11.15 u 11:51

Trener Liverpula Jirgen Klop izjavio je da će Džordan Henderson ostati kapiten Liverpula kada se bude oporavio od povrede.

Džordan Henderson za sada još nije upisao debi kod novog trenera Crvenih, Jirgena Klopa, budući da se oporavlja od povrede desne noge koju je „pokupio“ u septembru.

U vreme njegovog odsustva kapitensku traku je zadžio Džejms Milner. Ipak, Klop ističe da će 25-godišnji reprezentativac Engleske zadržati kapitensku traku po povratku na teren.

– Nikada nisam ni sekunde razmišljao da trajno oduzmem kapitensku traku Džordanu Hendersonu. Ne znam ko je doneo odluku da on bude kapiten, ali za mene je logično bilo da on nastavi sa tom obavezom – rekao je Klop.

– Bio sam na sastanku sa njim i on ima karakter apsolutnog lidera. Svi se nadamo njegovom povratku u narednih par nedelja. I naravno, Henderson ostaje kapiten – poručio je Klop

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter