5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

BORBA NE PRESTAJE: Partizan poziva Grobare da podrže tim protiv Budućnosti (VIDEO)

Objavljeno: 07.11.15 u 14:34

Košarkaši Partizana u subotu od 21 čas igraju derbi devetog kola ABA lige protiv podgoričke Budućnosti, a Grobari su pozvali publiku da dođe u što većem broju.

Uz poruku “naša borba ne prestaje, budućnost je pred nama“, crno-beli su pozvali Grobare da podrže tim u večerašnjem derbiju protiv Budućnosti.

(Izvor: Youtube/PartizanBC)

0
0
5 Komentara
  1. Mi smo bili sampioni Evrope i opet cemo,a vi to nikada necete.Kao Srbin i grobar sinoc sam navijao za CZ a kad vidim tvoj komentar shvatim da sam pogresio,Grobari spremajte se za nove izbore.

    0
    0
    Odgovori
    • Decko mi smo bar u neki kategorijama u kosarci bili sampioni Evrope Zenski KK,Juniori,Pioniri+Muski KK ima takodje osvojen Evropski Saporta Kup. Dok vi nikada necete biti sampioni Evrope i pobednici Interkontinentalnog kupa u fudbalu,necete imati Evropsko srebro i bronzu u zenskoj odbojci,necete biti sampioni Evrope u atletici,Svetski prvaci u karateu,tako da ne lupaj gluposti ovde…

      0
      0
      Odgovori
  2. Budućnost je pred nama ?? Ovi se nadaju da će DS opet na vlast, pa da se krade otima, gepekuje ! E pa nema više toga, od sad samo posteno, a u tim vodama ne plivate, samo u mulju ! A sto se tiče KK Budućnosti, otrešće vas kao i mi. Ipak ste vi samo DRUGA LIGA!!

    0
    0
    Odgovori
    • Ti pricas o postenju? Hahahaha vrati se u zimski sam garavi ako neko krade laze i falsifikuje to su ovi tvoji. Hahahaha

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter