5
AdmiralBet ABA Liga

TAKO MALI, A TAKO VELIKI: Partizan ispunjava san dečaku koji je plakao posle poraza od Krke (FOTO)

Objavljeno: 06.11.15 u 10:44

Kada je košarkaški klub Partizan poražen od Krke u ABA ligi čudesnom trojkom Mulaića sa polovine terena uz zvuk sirene, u Pioniru je nastao muk.

Sve što se tada moglo čuti jesu tihi jecaji nesrećnog mladog grobara Vuka Miloradovića koji je tom prilikom snimljen u teškom emotivnom stanju.

Slika rastuženog šestogodišnjeg dečaka obišla je region i na najlepši mogući način poslala je poruku na koji način se živi i bodri za jedan klub, ma kojih boja.

Kako bi se odužili mladom šestogodišnjem navijaču, čelnici KK Partizan odlučili su da ispune snove malom Vuku. Naime, njemu je već dozvoljeno da poseti svlačionicu i druži se sa svojim košarkaškim idolima, a na narednom meču crno-belih biće mu ukazana i posebna čast.

Njemu je već uručen i dres Partizana  a u susretu protiv Budućnosti u subotu zauzeće i svoje mesto u vrsti dok traje prozivka igrača pred utakmicu.

– Na ovaj način, klub će ispuniti san dečaku koji ceo život navija za njega. Vuka Miloradovića će spiker najaviti kao trinaestog igrača i nadamo se da će nam doneti sreću na utakmici protiv Budućnosti –  navodi se u saopštenju Partizana.

Utakmica 9. kola ABA JDT lige između Partizana i Budućnosti biće odigrana u subotu od 21.00 u Hali Pionir.

FOTO: CROP
FOTO: CROP
0
0
5 Komentara
  1. Najrealnije je da vidis kako stojis sa memorijom, druze. Posle 13 godina dominacije Partizana i jedne vase osvojene titule ti pricas o sramoti i patnji za ceo zivot? Treba da te bude sramota sto pravopis ne znas, to je sramota… Ali kako da razumes sta je ljubav prema klubu (kako se on voli i kad je najbolji i kad je na dnu, i da te nikada nije sramota sto ga volis), kad ne znas ni za koga navijas, kad dozvolis da zarad malo srece i lecenja frustracije budes iznajmljeni navijac dok je tvoj klub, pravi klub, pod ledom. Pljuj, ali reci ko to danas igra u Areni, koji je to klub domacin i kako se zovu ti navijaci? Postujem svakog pravog navijaca bez obzira za koga navija, ali ti to nisi jer si u stanju da pljunes na ovoliku ljubav jednog malog coveka i na lep gest kluba koji ceni tu njegovu ljubav. Kakav covek moras da budes da komentarom pljunes po toj sreci koja isijava iz njegovih okica, bez obzira kojim bojama je fasciniran? Siguran sam da pravi navijaci, bez obzira kog kluba, to nikada ne bi uradili.

    0
    0
    Odgovori
    • Covek navija za Zvezdu,koja je veceras i igrala u Areni,sto zna cela Evropa,kao i Srbija,osim sacice navijaca malog kluba,bez obzira na osvojene trofeje.Od tih 13,najveci deo su osvojeni zahvaljujuci politici i vodecim ljudima iz te sfere a posteno,mozda 2-3.Tesko ce te se vratiti na te staze,sad ce Zvezda vladati verovatno i vise od vasih 13 godina i zato se preporucuje decaku da promeni klupske boje na vreme jer ce verovatno zavrsiti i fakultet a titulu nece videti sa klubom za koji sada navija.Posto si zastranio sa Tegeltijevom teorijom,pogledaj sutra izjavu vaseg Zeljka Obradovica,posle vecerasnje tekme,ko je to igrao a ko navijao u Areni i reci ce ti se samo u kojim zabludama ti zivis.

      0
      0
      Odgovori
  2. Posto su ga roditelji pogresno usmerili od ranog detinjstva,recite detetu da treba ve;eras u Areni da pogleda pravi tim i navijace i pod hitno promeni klupske boje jer će celog života patiti i bi će ga sramota.Već sutra u Subotu ga čeka novo razočarenje i još jedan plač,pa u narednom kolu,ponovo i tako redom.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter