0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Golčina Zličića jedina svetla tačka u novom porazu Vojvodine! (VIDEO)

Objavljeno: 06.11.15 u 19:59

Fudbaleri Vojvodine nastavili su niz loših rezultata pošto su danas na svom “Karađorđu“ izgubili od ekipe Radnika rezultatom 2:3 (1:1) u prvom meču 17. kola Superlige Srbije. 

Pred oko 500 gledalaca na stadionu “Karađorđe” u Novom Sadu, strelci za Vojvodinu bili su Zličić u 20. i Stanisavljević u 83. (p), dok su golove za Radnik postigli Ovusu u 22, Slaviša Stojanović u 54. i Arsić u 70. minutu. 

Prvi lep napad na utakmici viđen je u šestom minutu. Sekulić je dobro proigrao Vukčevića na desnom boku, ovaj uputio centaršut u šesnaesterac, gde je Stanisavljević došao do lopte i šutirao, ali je njegov šut završio pored gola Ristića.

Nakon toga, usledio je period nešto mirnije igre, koji je trajao sve do 20. minuta, kada je stvar u svoje ruke uzeo talentovani Lazar Zličić. Omladinski reprezentativac Srbije raspalio je po lopti sa oko 30 metara i poslao je u bliže rašlje Ristićevog gola, koji je samo pogledom ispratio kako se lopta od prečke našla u mreži. Bio je to prvenac u dresu Vojvodine za Zličića, koji je danas i debitovao u crveno-belom dresu. 

https://www.youtube.com/watch?v=pvksDmxPqFY

Ipak, radost Vojvodine nije dugo trajala. Samo dva minuta kasnije, tamnoputi Ovusu uleteo je u šesnaesterac Vojvodine sa leve strane i rutinski matirao Perića, koji nije mogao da učini ništa više.

Odmah u narednom napadu, Stanisavljević je mogao da donese novu prednost Vojvodini, šutirao je sa oko sedam metara iskosa, ali je Ristić bio na mestu.

Potom je opet usledio period u kojem nije bilo izglednijih prilika za gol, a novo uzbuđenje usledilo je u finišu prvog poluvremena. Nakon kornera za ekipu Vojvodine, igrači Radnika izbili su loptu iz svog kaznenog prostora, a Maksimović je odigrao povratni pas do Puškarića. Desni bek Vojvodine želeo je da pošalje loptu napred, ali ga je izblokirao Ovusu i krenuo sam ga golu. Puškarić ga je povukao s leđa i za sudiju Lukića to je bio prekršaj za direktan crveni karton.

Drugo poluvreme takođe je počelo loše po Vojvodinu. U 54. minutu, duel sa Milošem Stankovićem, glavni arbitar Lukić okarakterisao je kao prekršaj golmana Perića, pa je dosudio jedanaesterac za goste. Siguran realizator najstrože kazne bio je Slaviša Stojanović.

Sa igračem manje, Vojvodina je pokušavala da dođe do gola, ali joj je to teško polazilo za rukom. U 69. minutu, crveno-beli su i mogli da dođu do izjednačenja, šutirao je Sekulić sa oko 15 metara, ali je bio neprecizan. Već u narednom napadu, Radnik je došao do trećeg gola na meču.

Arsić je šutirao sa oko 20 metara, a lopta je prevarila golmana Perića, čemu je verovatno doprinela i magla na stadionu “Karađorđe”, pa su gosti stekli dva gola prednosti.

U 72. minutu, omaleni Ovusu je takođe oprobao svoj udarac sa dvadesetak metara, ali je šutirao preko prečke. Oko 10 minuta kasnije, dosuđen je penal i za Vojvodinu.

Posle centaršuta u šesnaesterac Radnika, s leđa je povučen Milan Pavkov, a Stanisavljević je rutinski pretvorio jedanaesterac u gol.

Do kraja meča, Vojvodina je pokušavala da dođe do još jednog gola ne bi li izbegla poraz, ali su se gosti uspešno odbranili i tako ostvarili vrednu pobedu na gostovanju u Novom Sadu.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter