1
Košarka

SEDI GRIFINE: Monstruozna blokada Ezilija na superstaru Klipersa (VIDEO)

Objavljeno: 05.11.15 u 11:47

Košarkaši Los Anđeles Klipersa doživeli su prvi poraz u novoj sezoni pošto su noćas pali u Orakl Areni rezultatom 112:108.

Sve oči košarkaške javnsti bile su uprte u Stefa Karija koji u poslednje vreme igra u spektakularnoj formi i koji je pred ovaj duel beležio po 1.7 poena svaki put kada loptu baci ka košu rivala (!?).

Sa druge strane, Kliperse ove sezone na svojim leđima vuče „kralj zakucavanja“, Blejk Grifin, koji se izdvojio kao lider ekipe.

Međutim, „Kralj zakucavanja“ iz Los Anđelesa sinoć je za trenutak ostao bez krune upoznavši Festusa Ezilija u pokušaju zakucavanja. Ipak, njegov rani pokušaj u prvoj četvrtini nije završio kako je planirao i ne samo da Ezilija nije uramio na svom posteru, već je „popio“ bananu kakva se retko viđa u NBA ligi.

Ezili na taj način nije želeo da stane uz rame Perkinsu koji se pre nekoliko sezona „proslavio“ pokušavajući da izblokira šut BG završivši na posteru zvezde Klipersa.

(izvor: youtube/NBA)

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter