11
Domaći fudbal

TRANSFER BOMBA: Deki Stanković odvodi najvećeg Zvezdinog bisera u evropskog giganta (FOTO)

Objavljeno: 03.11.15 u 12:22

Kako stoje stvari, dani FK Crvene zvezde u ovakvom sastavu su odbrojani. Uprava kluba će, po svoj prilici, u eksresnom roku prodavati najbolje igrače.

Razlog za takav scenario ne treba tražiti duboko ispod površine, pošto se klub nalazi u finasijskoj dubiozi i iz dana u dan upada u sve veće dugove.

Rukovodstvo Crvene zvezde dobilo je već ponudu za Aleksandra Kataija, momka koji je ove jeseni pokazao najbolju formu. Navodno, „napad“ Fejnorda je za sada odbijen, ali iz Italije stiže priča Gazete Delo Sport po kojoj se „smeška“ odlazak Marka Grujića.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ugledni italijanski list navodi da se 19-godišnji vezista crveno-belih na pravi način preporučio evropskim velikanima, a prema podacima ovog sportskog dnevnika odlasku Grujića kumovaće i bivši igrač oba kluba, Dejan Stanković.

Priče oko odlaska Grujića nisu novina, a zapadni mediji ovom rođenom Zvezdarcu poklanjaju mnogo medijskog prostora.

0
0
11 Komentara
  1. Ova kornjaca da zaigra u Inter ha ha ha isto kao i „Falkao“ u Celzi i Rajkovic u Milan. Kako ih lozi Ofkan Tvorzic

    0
    0
    Odgovori
  2. .!. XXAAXXAA .!. DEKI KUPI ME..!!! KRENULA JE SA „RADOM“ BLUDNICINA SPIN-MASINA, tj. PIJACA NUDJENJA I MOLJAKANJA UZ NARAVNO-UGRADJIVANJE ABOLIRANIH.. !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter