10
Domaći fudbal

DUGUJU ZA STRUJU, NEMAJU ZA KAFU, A ODBIJAJU PARE: Fejnord ponudio 1.5 miliona za najboljeg igrača Zvezde, u trci i Fjorentina

Objavljeno: 03.11.15 u 10:57

Kako stoje stvari, ova zima mogla bi da bude kobna po roster trenera Milorada Božovića.

Naime, FK Crvena zvezda nikako ne rešava svoje finasijske probleme. Muke za čelnike samo se gomilaju, samo neizmirene obaveze za struju iznose astronomskih 300.000 evra. 

Takođe, pitanje evro licence je ponovo aktuelno pošto su se dugovanja bivšim igračima samo odložila za rokove koji polako ali sigurno ističu.

Uz sve to, trener Milorad Božović nedavno je javno i po prvi put kazao da sadašnji fudbaleri ne dobijaju plate, što samo znači da se prave nova dugovanja. 

Upravo zbog toga čelnici kluba iz Ljutice Bogdana biće prinuđeni da prodaju najbolje igrače, a srećom po njih one ne izostaju.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Prva zvanična je stigla iz Fejnorda i to za Aleksandra Kataija u iznosu od 1.5 miliona evra, saznaje Sportski žurnal. Pored holandskog kluba interes za sjajnim ofanzivnim vezistom pokazala je i italijanska Fjorentina, ali i klubovi iz Nemačke i Francuske.

Ipak, navodno su rukovodioci Zvezde odibli ovu ponudu, ali je teško verovati da će moći da zadrže najbolje igrače u timu. Od ranije se zna i da je Marko Grujić na meti evropskih velikana.

0
0
10 Komentara
  1. Kakav je ovo naslov molim vas??? Necemo da prodajemo takvog igraca za mizerne pare, sta vam nije jasno? Katai vredi 5 miliona! Zvezda mora da ima kredita bar u zemlji, jer se radi o velikanu koji je mnogo uradio za drzavu i dalje puno znaci za drustvo,,, Platicemo tu struju, neka pricekaju ako vri ne kipi,,, NECEMO za jeftine pare da prodajemo,,,

    0
    0
    Odgovori
  2. da je te srece da su toliko ponudili uzeli bi oberucke eto prodase za sicu jovica a on vredi bar 8000e svaki evro u ovom trenutku znaci a ako su stvarno odbili onda su tu neke druge stvari u pitanju…

    0
    0
    Odgovori
  3. Ali dugovanja se iz mesec u mesec smanjuju za milione iako nema prihoda….drzava sve regulise a gradjani Srbije na ivici gladi,pametna i skolovana deca beze iz zemlje,prodaje se KiM…e jedino je bitno da fk i kk Crvena dobro guraju

    0
    0
    Odgovori
    • I dalje se grobarcic potpisuje kao meraklija ali izvrce istinu,po samo njima poznatom scenariju.Prihoda ima od sponzora,ako si toliko glup da ne shvatas,bice i od prodaje igraca,nekog svakako moraju prodati,za razliku od vasih,koje niko nece,osim Zivkovica ali on je vec prodat,kao ovamo Jovic.Dalje,deca beze iz zemlje vec godinama a Kosovo su prodale prethodne vlasti,koje su i dovele zemlju do prosjackog stapa,vodjenjem i vise nego neodgovorne politike,prodajuci sve sto se moglo u bescenje a samo su sebi trpali lovu u dzepoveNazalost,u tom rasulu i javasluku,gde je najveci mulj,plivao je samo tvoj mali partizan i samo je njima bilo dobro a sada,kad se stvari polako dovode u red,prave vrednosti dolaze do izrazaja i tvog malog kluba nema nigde jer je navikao samo na privilegije i zakulisane radnje.

      0
      0
      Odgovori
  4. Prodaju ga za 1.5 milku i onda ide pisanje kakvog igraca su prodali za sicu. ili hoce ligu sampiona a prodaju najbolje….

    0
    0
    Odgovori
  5. Ma bre lažu, nabijaju mu cenu, i ko zna dali je to istina da ga neko tražio, –novinari, ko novinari, moraju nešto da pišu i škrabaju po novinama, i vestima, ma dali bi ga oni za manje pare, s obzirom na to kolika su im dugovanja i kome sve duguju,ali tu nešto ne štima izgleda da dr. Poternica ne može da odredi koliki je njegov procenat/deo/ od transfera,, dok to reguliše više ga niko neće ni tražiti ni pitati za njega, kao što je bilo za ***Falkaa***, jedno vreme mali Grujić, sada Katai, pa tako redom,što se tiče dugovanja pa oni imaju**vetar u ledja i kad nema vetra**, tu je veliki vodja da reguliše sve to, i za par meseci će verovatno i isplatiti sva dugovanja a možda čak biti i u *plusu,*

    0
    0
    Odgovori
      • Ti si sinko **dzambo zaslepljen ** i ne vidiš ništa, oči ti zamglile od marifetluka i spinovanja dr. Poternice, prvo,pre početka prvenstva obećao titulu, , protiv ofkane u prvom kolu krenuo u realizaciji projekta,ostavka, pa izbori, pa sada došlo do kilo kafe za grofa –a struja a joj majko moja milogorska ko će ovo izdržat -hahaha, a Viera , kaže kada bi čekao na zvezdu umro bi od gladi, LJUBAV JE TO, LJUBAV je TO koja će uskoro biti preslikana u tužbi za zaostala dugovanja, , a da pozdrav iz Jagodine od 625000 evra

        0
        0
        Odgovori
    • Kolko si ti glup decko,to je neverovatno,poput GdK ili penzionera.Normalno je da ce razni klubovi da traze prvog strelca prvenstva iz bilo koje zemlje a pogotovo iz nase,koja obiluje talentima a uz to jos i Katai ima dosta asistencija jer nije spic igrac,nego veznjak.Takodje,trazice vise od pola Zvezdinog tima jer je za dve klase iznad svih u Srbiji i dominantan,kao nijedna ekipa u zadnje dve decenije.Ako ponude za Kataija dupolo vise,oko 3 miliona,moze da ide slobodno,ovo je malo.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter