9
AdmiralBet ABA Liga

‘DELIJE’ PECNULE ‘GROBARE’: Navijači crno-belih imali spreman odgovor! (FOTO)

Objavljeno: 03.11.15 u 20:26

Drugo poluvreme večitog derbija, prvog u ovoj sezoni, bilo je interesantnije na tribinama nego na terenu. Zvezda je sa 92:77 savlaadla crno-bele u 8. kolu ABA lige.

Delije su bile zadovoljne razvojem situacije na terenu, pa su u poslednjoj deonici čak pecnule komšije. Skandirali su njihovom bivšem treneru Dušku Vujoševiću: “Pravda za Duleta“, i “ Dule, vrati se“.

Ni Grobari nisu ćutali, a oni su prozvali prvog čoveka crveno-belih, Nebojšu Čovića. horski se orilo:“Sa Kosova si pare uzeo, četiri firme si otvorio, na vlasti ostaješ, sve potplaćuješ, u zatvor brzo ideš, videćeš“.

Inače, naviajči crno-belih su bili opremljeni i barjakom sa likom Čovića:

 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Znate li ko je sve bio u Pioniru?

0
0
9 Komentara
  1. Zar i posle svega sudije moraju pomagati FMP. Sto je za Partizan simuliranje i tehnicka, za FMP je faul u korist i 2 ili 3 bacanja. Sramota, a o parama cije su i od koga su otete ce se valjda cuti jednog dana. Do tada mogu da kazem samo Jad i Beda.

    0
    0
    Odgovori
  2. GROBARI AVANGARDA SRBIJE !!! STOP TOTALITARIZACIJI I CIGANIZACIJI !!!-Razapinju nas i stavljaju na krst, ali vaskrsnucemo kao i Isus, a strasni sud ce biti za sve sile zla i trenutne organe..!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter