0
ATP

NOVAK ĐOKOVIĆ: Ne postoji jednostavna formula uspeha

Objavljeno: 02.11.15 u 09:09

Najbolji svetski teniser, Novak Đoković, izjavio je da ne postoji jedinstveni recept po kojem iznova i iznova dolazi do pobeda nad svojim rivalima.

On je u intervjuu za Novosti kazao da bi u slučaju da je tako svako imao mogućnost da bude najbolji u svetu profesionalnog sporta.

– Ne postoje jednostavno, suštinsko objašnjenje, niti definicija u jednoj rečenici. Inače, bilo bi previše dostupno i lako za svakoga da to ostvari. Ne može da se izvuče reč koja bi zvučala kao tajna uspeha. Pre svega, radi se o višegodišnjem radu, razumevanju sebe i svojih ciljeva, posvećenosti i, naravno, uravnoteženosti između privatnog i profesionalnog života – kazao je Đoković.

On je, između ostalog, naglasio i da bi voleo jednog dana da postane najuspešniji igrač svih vremena.

– Dug je put do toga, da bi postao najbolji svih vremena… Ali, zašto da ne! Nema razloga da ne sanjam, da se ne nadam, da nemam tako visoke ambicije. Oduvek sam ih imao. Tako sam odrastao. Ići ću ka tome. Ali, treba još mnogo godina da igram na ovom nivou, da bih dostigao najveće rekorde – poručio je Đoković.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter