2
Domaći fudbal

SL: Zvezda čeka OFK Beograd za nastavak serije, Javor domaćin Pazaru

Objavljeno: 31.10.15 u 09:33

Tokom subote na terenima Superlige biće odigrana tri susreta 16. kola domaćeg šampionata.

Bez ikakve dileme, najveću pažnju javnosti privući će duel između Crvene zvezde i OFK Beograda i to iz više razloga.

Naime, upravo duel ovih timova na startu šampionata podigao je mnogo prašine pošto je OFK Beograd na Vračaru poveo sa 2:0, da bi se na kraju rezultat preokrenuo u korist crveno-belih što je izazvalo sumnju javnosti i teške optužbe pojedinih sportskih autoriteta da je meč fingiran.

Ipak, Disciplinska komisija FSS ustanovila je da je letos sve bilo u domenu regularnog, a ovaj duel posebnu pažnju na sebe skreće i zbog neverovatne trijumfalne serije crveno-belih. Ipak, trener Miodgrag Božović javnosti je predočio probleme u kojima se klub nalazi ocenivši da se u klubu „nema ni za kafu“. Ipak, sve osim trijumfa nad OFK Beogradom, smatra Božović, bila bi senzacija.

– Sve osim naše pobede bila bi katastrofa. Ekipa je vrlo raspoložena za igru, dajemo i primamo mnogo golova. To je naš stil igre… U fudbalu su uvek iznenađenja moguća, ali moralo bi da se desi nešto nemoguće da mi sutra izgubimo utakmicu. Nikada nisam radio sa boljim ljudima, iako ne primaju plate i premije, a atmosfera je odlična. Klub se drži na nogama, ne znam ko ga vodi. Zamislite igrača koji nije rezerva, a nema ni premiju ni platu. Mnogo sam srećan što radim sa takvim ljudima. Do decembra ćemo pobeđivati i nećemo izgubiti ni jednu utakmicu – najavio je Miodrag Božović.

Fudbaleri Voždovca ugostiće Rad, a ekipa Javora biće domaćin Novom Pazaru u reprizi šesnaestine finala Kupa Srbije.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]Superliga, 16 kolo

Subota 14.00 sat
FK Voždovac – Rad Beograd

Subota, 15.00 sati 
Javor – Novi Pazar

Subota, 17.00 sati
Crvena zvezda – OFK Beograd[/stextbox]

0
0

2 Komentara

    • A pogotovo vi ne treba da gledate vasu,sutra protiv Metalca.Za tu namestaljku svi znaju,jos od kako je Metalac prvi put uso u najelitnije takmicenje.Bez kartona i preznojavanja,Metalac pusta starijeg brata,kao i uvek do sada ali su vama usta puna Zvezde.Po sistemu drzte lopova a najveci lopov vam je u kuci.I nemoj vise da koristis taj nik jer si slican onom GdK,po IQ i izboru kluba za koji navijas.Jedino mozes biti supak merakljija,to vama svima prilici.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter