4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NUDE ‘SIĆU’: Azuri došli na pregovore o Grujiću…

Objavljeno: 29.10.15 u 14:21

Crvena zvezda će novac za obezbeđivanje licence morati da nađe u zimskog prelaznom roku, kako drugačije nego prodajom igrača. Svima je za oko zapao Marko Grujić, ponude postoje iz svih pet najjačih liga, a Zvezda ga neće pustiti za sumu manju od četiri miliona.

Italijanski mediji pišu, a prednjači “Skaj sport”, da će u toku dana biti održan sastanak između ljudi iz Crvene zvezde i Sasuola.

Međutim, Sasuolo navodno nudi samo 2.500. 000, ali sačekaćemo dalji razvoj situacije. U red za Grujićem stoje još Inter, Atalanta, Udineze, Ajntraht iz Frankfurta, Mančester Junajted, Čelsi…

Mladi reprezentativac Srbije blista od SP u Novom Zelandu, trenutno je vrhunskoj formi, a na poslednjih pet utakmica u SLS postigao je četiri gola.

A znate li koji je to zahtev Delija ispunjen i zašto sada trener ima prava da traži to što traži?

0
0
4 Komentara
  1. axaxaxaxaxaxa Pa oni su malko i preterali sa cifrom… Druga je stvar to što se Terzić tripuje i što menadžeri plaćaju članke da bilduju cenu… Suma sumarum, realnost je da ako klub dobije preko 2 miliona, može da se šutira u zadnjicu od sreće… Kao što sam i ranije govorio, posle silnog interesovanja Murinja, Čelsija, Mančestera, Reala i koga sve ne, završiće u nekoj Kini, Ukrajni, Rumuniji, Izraelu ili u najboljem slučaju nekom Sasuolu ili sličnom klubu sa dna tabele neke jače lige… To što se mi tripujemo da neko ko malo odskoči u ovoj kukuruz ligi vredi silne milione, to je naš problem koji druge ne zanima…

    0
    0
    Odgovori
    • prvo ti gledaj u svoje hrvatsko sportsko drusto ostavi nas sampione a sto se tice marka on ispod 10 miliona nemoze da ode.

      0
      0
      Odgovori
    • Vodi ti brigu o svojim grobarčićima,gde će te ih utopiti i dal uopšte neko oće da ih kupi.Osim Živkovića,nijednog drugog nećete moći da prodate a Grujić više vredi sam nego svi vaši ostali.Ajmo u opkladu da će Zvezda za njega dobiti više para nego vi za Živkovića a ako sačekaju godinu dana,vredeće duplo više od vašeg skraćenog.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter