0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ: Miler ide sa nama u Valjevo, videćemo da li će igrati

Objavljeno: 25.10.15 u 17:35

Košarkaši Crvene zvezde Telekom nastavljaju takmičenje u ABA JTD ligi, utakmicom 7.kola i gostovanjem ekipi Metalaca u Valjevu, u ponedeljak 26. oktobra u Hali Sportova, od 21 čas.

Metalac na početku tekuće sezone ima po tri pobede i poraza, a u poslednja dva kola ostvarili su isto toliko pobeda, uključujući i trijumf nad Cibonom u Valjevu. Upravo iz tog razloga trener Radonjić i ekipa moraju maksimalno koncentrisano ući u ovaj duel, iako su i dalje prisutni problemi sa povredama.

– Za nas je uvek teško bilo gostovanje u Valjevu. U ovom trenutku Metalac je u dobrom raspoloženju, nakon pobede u Novom Mestu. Svesni smo potencijala ekipe iz Valjeva, ali i neizvesnih utakmica koje smo tamo igrali. Želimo da ostvarimo pobedu, i znamo da nam je za nju potrebno da zaustavimo sve njihove prednosti, sprečimo dobar napad, i odigramo dobro, kako bi došli do bodova, rekao je trener Dejan Radonjić, i dodao da će odluka o debiju najnovijeg pojačanja Kvinsija Milera, biti doneta pred samu utakmicu:

– Kvinsi će putovati sa nama u Valjevo. Odradio je lekarske preglede, odradiće i trening pred ovaj meč, ali treba uzeti u obzir i njegov umor nakon dugog puta iz Čikaga, ali i vremensku razliku između dva kontinenta, pošto je u Beograd stigao u subotu uveče. Odluku o njegovom nastupu, donećemo neposredno pred početak utakmice, rekao je Dejan Radonjić.

Trener Radonjić i dalje ne može da računa na Nemanju Dangubića, konačna dijagnoza težine povrede Luke Mitrovića biće poznata narednih dana, dok se Marko Tejić vratio u tim u Madridu, nakon višenedeljne pauze zbog povrede zgloba.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter