5
Domaći fudbal

PAZARCI REVOLTIRANI: Traže trajno izuzeće sudije Maja Vujovića

Objavljeno: 25.10.15 u 13:13

Fudbalski klub Novi Pazar zatražio je trajno izuzeće sudije Maja Vujovića sa svojih utakmica.

Razlog zbog kojih su se čelnici kluba odlučili na ovaj korak, kako su objasnili, jeste taj što su bili „drastično oštećeni na meču sa Radnikom iz Surdulice“.

Pored ovog zahteva iz tabora Novog Pazara su najavili žalbu na konačan ishod susreta sa Radnikom koji je završen trijumfom tima iz Surdulice od 2:0.

– Vujović je u subotu uveče prevršio sve mere. Žalićemo se i tražiti da nam ubuduće ne sudi ni u jednom takmičenju – ogorčen je generalni sekretar Pazaraca Redžep Korać, prenosi B92.

– Ne tražimo alibi zbog loše igre, Radnik je bio bolji i pobedio bi i bez pomoći sudija, ali nećemo dozvoliti da naša ekipa doživljava ovakve stvari. Borićemo se makar nas izbacili iz takmičenja – naglasio je Korać.

Gensek Novog Pazara je kazao i da su se pred put njegovog kluba u Surdulicu čule glasine kako „Vujović dolazi na meč sa specijalnim zadatkom“.

– Dva dana uoči delegiranja, čaršija je brujala će Vujović suditi u Surdulici i da dolazi sa zadatkom, pa smo blagovremeno obavestili Sudijsku organizaciju i komesara za integritet Fudbalskog saveza Srbije. Dobili smo potvrdu da su obavljeni razgovori s delegatom, posmatračem, kao i da će razgovarati lično sa Vujevićem – kazao je Korać.

– Jasno je da nisu bile u pitanju nehotične greške ili loš dan, već je cilj bio naneti štetu fudbalu. Džaba se dičiti Miloradom Mažićem ili Vladom Glođovićem, ako kukolj poput Vujovića kroji kapu. Nije prvi put da nas katasrofalno ošteti, a zanimljivo je da je Radniku sudio i u spornom meču s Metalcem. Pitamo FSS, jesmo li menjali sistem takmičenja da bismo smanjili sumnju u nameštanje utakmica ili da bi pospešili Maja Vujovića i njemu slične – podvukao je Korać.

0
0

5 Komentara

  1. Vujovic je uzasno los sudija a i covek, sklon je namestanju rezutata za kladionice i nije cudo sto je sinoc osakatio Pazarce, uzeo je dobru lovu ! Posao za Tuzilastvo, inace od regularnosti prvenstva nema nista !

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma ajde bre sad ce svaki sljam da odredjuje ko ce da mu sudi. Istupite iz lige ako vam se nesto ne svidja. Niko nece ni primetiti da vas nema

    0
    0
    Odgovori
  3. Treba dozvoliti svakom klubu da se izjasni pred pocetak sezone koje sudije nezele da im sude utakmice. Naravno ograniciti taj broj na 10-20% sudijskog kadra…. Mada ako ovaj neobavi zadatak obavice ga drugi… Tako da opet svejedno ko vam sudi….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter