0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Srnić nemilosrdan prema Vojvodini za novu pobedu Crvene zvezde! (VIDEO)

Objavljeno: 21.10.15 u 19:27

Fudbaleri Crvene zvezde nastavili su fenomenalan pobedonosni niz nakon što su u derbiju 13. kola Superlige Srbije savladali ekipu Vojvodine rezultatom 3:0 (1:0). 

Heroj u pobedi crveno-belih bio je trostruki strelac Slavoljub Srnić u 39. i 61. i 77. minutu, dok je na drugoj strani tragičar bio Ognjen Ožegović koji je propustio dve stopostotne šanse. 

Novosađani su od samog starta pokazali da nisu došli da se brane i do 10. minuta imali su dve prilike. Prvo je Ožegović izašao sam na Kahrimana, ali je golman Zvezde bio uspešniji u situaciji jedan na jedan. 

Nekoliko trenutaka kasnije, Novica Maksimović je solidno šutirao sa preko 20 metara, a lopta je od stative otišla u gol aut.  

Zvezda je u 32. minutu propustila veliku priliku da povede. Nakon slabe reakcije odbrane Vojvodine, Vukčević je slabo ispucao loptu, a potom je isti igrač rukom igrao u svom petercu, a sudija pokazao na belu tačku.

Odgovornost je preuzeo Ugo Vijeira, ali je njegovu nameru pročitao golman Novosađana Nikola Perić. 

https://www.youtube.com/watch?v=kY2Q6X8imUc

Ipak, nekoliko minuta kasnije, Ugo Vijeira se iskupio odličnom asistencijom za Slavoljuba Srnića koji je izbegao ofsajd zamku i rutinski pogodio prvi ugao za 1:0. 

https://www.youtube.com/watch?v=5uOy3StjPUc

Vojvodina je u drugom delu igre bila primorana da napadne, a ponovo je prvu šansu imao Ožegović. Ovaj put je ponovo pobegao odbrani Zvezde, izašao sam na Kahrimana, ali je šutirao pored gola. 

https://www.youtube.com/watch?v=OYDVeIwo-2w

U 77. minutu usledila je nova kazna. Najbolji akter ovog meča ovaj put je iskoristio sjajnu solo akciju Luke Jovića koji je krenuo sa polovine terena i pobegao čitavoj odbrani Vojvodine i pronašao Srnića koji je iz klizećeg starta pogodio praznu mrežu. 

https://www.youtube.com/watch?v=N0b5pKlpOPo

Do kraja utakmice nije bilo promene rezultata pa je Crvena zvezda zabeležila novu važnu pobedu u pohodu ka tituli.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Crvena zvezda – Vojvodina 3:0 (1:0)
(Srnić 39, 61, 77)

Crvena zvezda (4-2-3-1): Kahriman – Petković, Pavićević, Luković, Ibanjez – Donald, Grujić – Plavšić (Jović 68), Katai, Srnić (Ristić 84) – Vijeira (Sikimić 81).

Vojvodina (4-2-3-1): Perić – Vasilić, Pankov, Rosić, Antić – Sekulić, Maksimović – Paločević (Babić 56), Ivanić, Vukčević (Stanisavljević 57) – Ožegović.

[/stextbox]

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter