12
Košarka

DA LI JE SADA KASNO? Zvezdina želja dobila otkaz

Objavljeno: 21.10.15 u 21:46

Dugo je Dešon Tomas bio glavna želja Crvene zvezde, ali kako je odugovlačio sa odlukom klub sa Malog Kalemegdana je odlučio da angažuje Kvinsija Milera.

U međuvremenu, tačnije danas bivši igrač Barselone našao se na spisku prekobrojnih u San Antoniju koji se zahvalio četvorici košarkaša koji su nastupali za tim u predsezonskim utakmicama.

Pored Tomasa Sparsi su odlučili da mesta u timu nema za Fredeta, Ndojea i Sajksa, dok će se za poslednje mesto u ekipi boriti Redži Vilijams i Rašual Batler.

Da li bi ovo moglo da promeni nešto u Tomasovim razmišljanjima i da li je on uopšte više potreban Crvenoj zvezdi saznaćemo vrlo brzo.

0
0

12 Komentara

  1. Боље да доведу Фредета, човек цепа мрежицу за три поена, а то нама треба…

    0
    0
    Odgovori
  2. „Srecan“ nikad zakasnio nije, a ON sigurno nije taj „sretnik“ koji posle otkaza dolazi u LAZNI, KO ZNA VISE CIJE I ZBOG CEGA SKLEPAN K. KLUB SA RENTIRANIM ANIMIR DAMAMA SA SEVERA I GAZDOM FABRIKANTOM SPINA I OTKUPA SEKUNDARNIH SIROVINA ZA LIMENKEEEEE CRVENO-BELE BOJE PODVUCENO ZUTIM..!!! MUTANTIIII PANTERIIII .!. XXAAXXAAXXAAXXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter