0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UTEKAO IM: Novi Pazar tuži nestalog igrača!

Objavljeno: 20.10.15 u 20:46

Fudbalski klub Novi Pazar podneo je disciplinski postupak protiv Ivana Nestevskog koji je još pre 15 dana pobegao iz kluba.

Makedonski internacionalac predstavljen je kao veliko pojačanje, ali ni kod prošlog trenera Petra Kurčubića, a ni sada kod Mladena Dodića nije uspeo da se izbori za minutažu.

Zbog tog nezadovoljstva on već 15 dana ne dolazi na treninge, bez da se ikome javio, iako su ga iz kluba zvali i, gotovo, molili da se vrati.

– I pored toga, zvali smo ga da se vrati, da sporazumno raskinemo ugovor, što je on odbio uz obrazlozenje da nema dozvolu od svog menadzera. Klub će nakon disciplinskog postupka traziti i povraćaj novca za potpisivanje ugovora pred Arbitražim sudom Fudbalskog saveza Srbije – navodi se u saopštenju Novog Pazara.

Zbog toga će biti tužen od strane svog i dalje aktuelnog kluba. Nestevski je ovog leta došao iz grčkog Agrotikos Asterasa, a sa Novim Pazarom ima ugovor na dve godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter