5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LAPSUS, NIŠTA STRAŠNO: Ime mu je veliko – Milinko Drulović (VIDEO)

Objavljeno: 16.10.15 u 21:48

Potpredsednik Partizana Vojslav Nedić napravio je lapsus na predstavljanju novog trenera Ljubinka Drulovića.

Naime, čelnik crno-belih je pomešao imena, te je Ljubinka Drulovića nazvao Milinko.

– Partizan je doveo velikog trenera. On će to u budućnosti sigurno dokazati, ime mu je veliko Milinko Drulović – rekao je Nedić na konferenciji za novinare.

Lapsus možete videti i čuti na 2:20 snimka.

(Izvor: YouTube/Voja Radojevic)

0
0
5 Komentara
  1. Ovaj stvarno ne zna sta prica. Milinko Drulovic posle trenerske karijere se dobro pokazao i u trenerskom poslu, pa kako ga nije sramota. Pu.

    0
    0
    Odgovori
  2. sta se palite toliko, covek samo radi u upravi kluba, verovatno nezna ni koji je sport u pitanju ……………. sta on zna covek biznismen

    0
    0
    Odgovori
  3. HAHAHAHAAHA…pa ovo je cirkus sa ovim glodarima.Uprava nezna ni koga je dovela,eeej.Covek ladno nezna ime treneru,koji je bio i igrac u tom klubu,strasno.To moze samo u ovako malim klubovima da se desi.Eeee,moj Milinko,gde si ti doso da budes trener.Mozda te pobrkao sa Panticem.

    0
    0
    Odgovori
  4. Ova uprava ; koliko se razume u fudbal. sigurno ne poznaje ni sve svoje igrače. To su sve ljudi zalutali u fudbal i zaseli u fotelje iz kojih hrane svoj pokvareni i prepotentni ego.Eksponiraju se preko klupskih saopštenja i urušavaju ugled kluba . Pošten rad i organizacija je nešto što je njima strano, Spletkarenje i lično isticanje je jedino što ih krasi. Vlada može da proda železaru, a ne može da privatizuje fudbal,..svašta..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter