2
Domaći fudbal

ŠKOLSKA AKCIJA: Stanković vraća Radnik u meč, Partizan ponovo ima problema u odbrani! (VIDEO)

Objavljeno: 14.10.15 u 18:19

Fudbaleri Radnika i Partizana od 17 sati igraju meč 13. kola Superlige Srbije, a domaći su početkom drugog dela igre smanjili prednost crno-belih na 1:2. 

U 57. minutu posle greške Valerija Božinova na sredini terena, domaći su ukrali loptu i iz dva poteza došli do opasne zone.

Stojanović je prihvatio loptu od Ovusua na sredini terena i prelepo proigrao Stankovića koji je pobegao štoperima Partizana i u situaciji jedan na jedan matirao Živkovića preciznim udarcem u drugi ugao. 

https://www.youtube.com/watch?v=M99IYB7rlhw

(Izvor: Youtube/Gagle yt)

0
0
2 Komentara
  1. Auuuu koje sivilo Bsbovic Zivkovic, Milinkovic au p…u materinu dokle su doveli partizan mars napolje sta se vise ceka

    0
    0
    Odgovori
    • Cheka se da se sakupi 5-6000 navijacha na jednoj utakmici da bi mogli da skandiraju „uprava napolje i Kizo odlazi“, a da ih zapravo neko i chuje!!! Do sada su, sigurno vikali ali koliko ih dolazi na stadion verovatno ih niko ni ne chuje pa uprava i trener misle da imaju punu pidrshku navijacha!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter