8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZANOV DŽELAT STANKOVIĆ ZA HOTSPORT: Nisam mogao ni da sanjam da ću prve golove u SLS dati Partizanu! (VIDEO)

Objavljeno: 14.10.15 u 21:00

Do danas retko ko je i čuo za mladog fudbalera Miloša Stankovića, a večeras o njemu bruje domaći mediji. Mladi napadač Radnika iz Surdulice nije mogao da poželi više – postigao je prve golove u Superligi Srbije i doneo svom timu ogroman bod protiv ekipe Partizana

Stanković je u stilu vrhunskih napadača najpre u 57. minutu pobegao u najopasniju zonu, između štopera i beka Partizana i rutinski pogodio dalji ugao za 1:2. 

https://www.youtube.com/watch?v=m79c_VN-tNU

Samo 15 minuta kasnije, ovaj 23-godišnji fudbaler našao se na pravom mestu i nakon pasa Ovusua, pogodio nebranjenu mrežu istrčalog Živkovića za konačan rezultat – 2:2.  

https://www.youtube.com/watch?v=GpFblL4xgGY

intervju Odmah nakon utakmice, stupili smo u kontakt sa Milošem koji kaže da mu se telefon – “usijao“ od čestitiki.

– Osećaj je izvanredan, još uvek sam pod utiskom, i dalje ne znam šta se dogodilo. Svi mi čestitaju, zovu sa svih strana. Iskreno, nikada nisam bio srećniji u životu. Svoja prva dva gola u Superligi Srbije postigao sam Partizanu za veliki bod svojoj ekipi. Tako nešto sam samo mogao da sanjam – počinje priču Miloš Stanković za HotSport. 

intervju Kakva je atmosfera bila u svlačionici nakon velikog preokreta u drugom poluvremenu?

– Očekivano, ovaj osvojeni bod posle 0:2 za Partizan zaslužuje i proslavu i pravu atmosferu u svlačionici. Šef nam je čestitao na odličnoj igri, kao i predsednik kluba koji je došao u svlačionicu posle utakmice. Na sve ovo, saigrač Pejčić je dobio kćerku, tako da u timu zaista vlada odlično raspoloženje, imamo mnogo povoda za slavlje.  

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

intervju Nakon godinu dana provedenih u Moravcu iz Mrštana, usledio je poziv superligaša Radnika. Da li ste zadovoljni u klubu?

– Ja sam prezadovoljan, došao sam iz Moravca, čekao sam poziv Radnika koji me je želeo još zimus, ali tada klub nije želeo da me pusti. Kada je letos Radnik ponovo stupio u kontakt sa Moravcem, znao sam da ću preći i da ću napraviti pravi izbor. 

intervju Nepisano pravilo je da u godini kada se uđe u Superligu najteže zadržati status superligaša. Kakve su ambicije Radnika?

– Glavni cilj je opstanak. Najteže je sačuvati superligaški status u prvoj godini i zato nam je svaki bod dragocen. Siguran sam da ćemo osvojiti još veliki broj bodova ukoliko budemo ponavljali igre iz drugog poluvremena meča sa Partizanom. To će biti naš recept za naredne mečeve – zaključio je Miloš Stanković u razgovoru za HotSport. 

Inače, Stanković je kao 18-godišnjak zajedno sa svojim bratom Dušanom, prešao iz Vlasotinca u OFK Beograd.

Ipak, do 2014. godine kao član “romantičara“ nikada nije dobio pravu priliku zbog čega je igrao na pozajmicama u Bačkoj Topoli, Timoku i Slogi iz Petrovca na Mlavi. Potom je leta 2015. potpisao za prvoligaša Moravac za koji je na 28 mečeva postigao četiri pogotka, da bi letos pojačao Radnik. 

Za ovog Superligaša odigrao je 10 mečeva i postigao dva gola, oba na današnjem meču protiv Partizana.

 

 

0
0
8 Komentara
  1. Ja se sećam,da je i protiv Zvezde odlično odigrao,bio ubedljivo najbolji u svom timu.Dečko dobro barata loptom,ima brzinu i prodornost,vrlo interesantan igrač.Trebalo bi da Božović porazmisli o njemu,mada Zvezda ima mnogo jak vezni red i bočne napadače.

    0
    0
    Odgovori
  2. PARTIZANOV „DZELAT“ SE NE PREZIVA STANKOVIC, VEC MUSLIU, A IME PRAVOG OCA MU JE FAHRI..!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter