8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEVEROVATAN KIKS: Partizan poklonio izjednačenje Radniku! (VIDEO)

Objavljeno: 14.10.15 u 18:33

Fudbaleri Radnika i Partizana od 17 sati igraju meč 13. kola Superlige Srbije, a domaći su uspeli da izjednače na 2:2 posle velike greške golmana Živka Živkovića. 

Drugo poluvreme u potpunosti je pripalo domaćima koji su posle gola u 57. minutu, 15 minuta kasnije došli do izjednačenja. 

Babović i Brašanac su izgubili loptu u pokušaju duplog pasa ispred šesnaesterca domaćih, usledila je munjevita kontra i pas u prostor za Ovusua koji je izašao sam na nepotrebno istrčalog Živkovića i proigrao Stankovića koji je pogodio nebranjenu mrežu za 2:2. 

https://www.youtube.com/watch?v=-KblicjBRk0

 

0
0
8 Komentara
  1. Следеће сезоне прва лига Србије никад јача.Партизан,Јошаница,Топола,Колубара,Синђа…..

    0
    0
    Odgovori
    • Titula ovog puta zaista ide najboljem, a ne kao prethodnih godina drzavnom projektu zvani Partizan! Zvezda do Tokija

      0
      0
      Odgovori
    • Čekaj bre,jesi li ti lud,glup ili slep?Gledaš li utakmice?Vidiš li da pojma nemaju,promašuju i po dva penala,koja ih sudija časti,golove primaju kao petlići i kriv ti neko drugi.Klasičan alibi grobar,ispranog mozga od Barona Mitvujoševića.

      0
      0
      Odgovori
      • Zar cigani nisu pretili istupanjem iz lige, vikali Tole lopove, slali saopstenja medijima posle svakog kiksa pretodnih sezona…Sad je odjednom sve regularno. Prica o Partizanu kao drzavnom projektu je smesna jer je isto toliko i Zvezda bila drzavni projekat, samo sto je vodjena losa kadrosvska politika – od 2000. god. slusamo price o evropskoj Zvezdi u kosarci – Pesic, Gurovic, Sagadin, Bjelica, Stimac…U fudbalu Zenga, Ljupko, Prosinecki…Oterali su Vujosevica da bi „osigurali“ sigurnu titulu u basketu, a Vucelic i Vazura rade ono za sta su i dovedeni u FK. Zvezda ove godine ima bolji tim i bolju igru, to nije sporno, ali je pitanje zasto Partizan ovako izgleda, a ima novca za pojacanja!!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter