0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RODBINSKE VEZE: Igrač Radnika nada se premijama od Zvezde u slučaju dobrog rezultata protiv Partizana

Objavljeno: 13.10.15 u 15:08

Jedan od najpoznatijih fudbalera Radnika iz Surdulice, Ljubo Baranin, izjavio je da se nada premijama od Crvene zvezde u slučaju da njegov klub izbori pozitivan rezultat u meču sa Partizanom.

Vanredno 13. kolo domaće Superlige Srbije igraće se u sredu, a ekipa aktuelnih šampiona, Partizana, gostuje novom prvoligašu u Surdulici.

Ekipa Radnika spremna je za okršaj sa favorizovanim timom koji igra kvalitetno u Evropi, ali koji posrće na domaćoj sceni.

Defanzivac Radnika, Ljubo Branin, u razgovoru za Sportski žurnal na ironačian način odlučio je da zapuši usta svim „nevernim Tomama“ koji već po fudbalskim kuloarima upiru prstom u ovaj duel smatrajući da je polu-fingiran budući da se u rad surduličkog prvoligaša upliće predsednik opštine SurdulicaNovica Tončev, brat Ivice Tončeva, funkcionera Crvene zvezde.

– Možda dobijemo posebne premije od Crvene zvezde, s obzirom na to da su naši rukovodioci i čelnici Crvene zvezde u rodbinskim odnosima – rekao je kroz šalu Ljubo Baranin, inače poznat po svom dalekom izbacivanju auta u protivnički kazneni prostor.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter