8
AdmiralBet ABA Liga

FOTO:STARSPORT

NEBOJŠA ČOVIĆ: Stižu dva pojačanja za Evroligu, protiv Strazbura u Kombank areni!

Objavljeno: 08.10.15 u 09:58

Prvi čovek Košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović sinoć je gostovao u Sportskom dnevniku na RTS-u i otkrio je neke zanimljivosti.

Naime, on je istakao da će Crvena zvezda u najkraćem roku angažovati još dva pojačanja kako bi imala što jači tim za novo izdanje Evrolige.

– Klub se finansijski stabilizovao. Napravili smo potreban budžet za sezonu, a najviše novca je stiglo od prodaje Nikole Kalinića u Fenerbahče, cifta je milion evra. Takođe, određeni novac nam je uplaćen od San Antonija za prelazak Bobana Marjanovića i mi smo mu zahvalni na tome. Ambicije su nam da ponovimo prošlu sezonu, osvojimo tri domaća trofeja i u Evroligi da stignemo do Top 16 faze. U narednom periodu ćemo pokušati da angažujemo još dva pojačanja. Nadamo se da ćemo posao završiti do meča sa Strazburom 15. oktobra – rekao je Čović.

Prvi čovek Crvene zvezde je obradovao i Delije informacijom da će se utakmica prvog kola Evrolige igrati u Kombank areni.

– Uspeli smo da napravimo dogovor sa čelnim ljudima beogradske arene i ljudima iz grada, tako da ćemo Francuze dočekati pred 20 hiljada ljudi. Zato pozivam Delije da sledećeg četvrtka budu uz crveno-bele – poručio je Čović.

Nebojša Čović je istakao da je od kandidature za predsednika FK Crvena zvezda odustao zbog kršenja statuta, a ne kako se priča zbog straha od teškog posla koji čeka budućeg prvog čoveka najtrofejnijeg srpskog kluba.

0
0
8 Komentara
  1. Nek bude ponovo ništa ( 3 trofeja ) ! A bilo je lepo dok je Tadić pevao na tekmama . . .
    Gde je lova od prodaje igrača ? od punih hala godinama ? Pa kod svinje debele I njemu sličnih

    0
    0
    Odgovori
  2. KkczTelekomIdeaVoli-strani kapital i prvorazredni tretman (od organa trenutnih i juda Srbije..), ali rezultat od svega toga ponovo ce biti-NISTA !!! Uskoro cemo i ovaj KK Sanatorijum UGASITI i moracete SPAS POTRAZITI U NECEM NOVOM..!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ne trebaju nam dva pojacanja. Bolje jedno ekstra dobro, iSimonovicu dati ugovor do kraja sezone jer za sada je jedan od najboljih ako ne i najbolji. Za oko dva meseca se vracaj Tejic i Dangubic i definitivno nam ne trebaju dva pojacanja

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter