0
Evrokupovi

SAMIR NASRI: Ne pada mi na pamet da igram za Francusku ponovo

Objavljeno: 06.10.15 u 08:31

Francuski vezista Mančester sitija, Samir Nasri, izjavio je da ne želi više da igra za dres sa državnim grbom.

Bivši igrač Arsenala i Marselja igrao je za selekciju Francuske do 2013. godine, ali se potom nije našao na spisku putnika za Svetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu iako je u svom klubu igrao ključnu ulogu te sezone u osvajanju šampionske titule Mančester sitija.

Sve to uticalo je da ovaj fudbaler prelomi da se više nikada ne odazove pozivu bilo kog selektora, pa i tako i Didijea Dešama.

– Sve da i moj rođeni otac sedne za klupu Francuske, ja se neću vraćati u tim. U prošlosti sam jako patio što nisam deo tima, pogotovo kada sam izostavljen sa spiska putnika za Svetsko prvenstvo, to me je na neki način bilo uništilo – rekao je Nasri za J+1.

Ovaj momak, takođe, i u 2012. godini je bio izostavljan sa spiska „Trikolora„.

– Tada, te 2012. godine, razmišljao sam da odustanem od reprezentacije, ali me je otac nagovorio da igram na Svetskom prvenstvu – istakao je Nasri.

– Pokušao sam da budem dobar. Imao sam sjajnu sezonu u klubu pre Svetskog prvenstva. Imao sam impresivnu statistiku. Ali, to nije bilo dovoljno. Ne želim nikoga da prozivam ili vređam, ali kada sam video spisak igrača koji će ići na SP… – ocenio je Nasri.

– Znam ja da nisam savršen. Imam svojih mana. Ali, pravi i dobri menadžeri moraju da se bore sa egoima igrača – smatra Nasri.

On je na kraju kazao da će pre otići da igra u MLS ligi nego što će karijeru nastaviti u Ligi 1.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter