8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RADOST: Zvezdin vezista slavio novi kiks Partizana (FOTO)

Objavljeno: 06.10.15 u 10:51

Fudbaleri aktuelnih šampiona Srbije, ekipe Partizana, nastavili su svoje posrtanje u domaćem šampionatu.

Kao što je dobro poznato, crno-beli su u ponedeljak uveče, na proslavi svog 70. rođendana, pokvarili atmosferu nakon pobede nad Auzburgom pošto su izgubili od Čukaričkog sa 0:1 u Humskoj ulici.

Novi poraz Partizana u Superligi Srbije nije promakao jednom od najtalentovanijih fudbalera crveno-belih, Marku Grujiću.

Naime, ovaj momak je posle nove izgubljene utakmice „večitog rivala“ na svoj profil na Instagramu postavio sliku na kojoj je ostavio komentar „Nek grmi jako, Zvezda šampion“, jasno aludirajući na bodovnu razliku između dva tima. 

Zanimljivo, Grujić nije bio jedini koji se naslađivao porazom crno-belih pošto je i Mbođ imao šta da poruči javnosti.

 

A photo posted by @grujicmarko on

0
0
8 Komentara
  1. ovaj Mbodj kao da je standardni prvotimac pa likuje, a ono rezerva, greje klupu i ceka sansu, koju ce verovatno dobiti u nekom drugom klubu na pozajmici, ako ga grof staviu sastav, najverovatnije se nece dygo zadrzati u prvoj postavi, sta ces ,neki moraju da se raduju i na ovakav nacin, no pravi zvezdasi nisu stranci, vec oni koji poniknu u zvezdi ili od malena navijaju za nju, napred partizan, uskoro slede zvezdini kisevi,pad forme i kola nizbrdo, za plate nece biti uskoro ni dinara, jer treba resiti dugovanja, a onda lepo raspad ekipe,pozdrav

    0
    0
    Odgovori
  2. Jaoo brate.. pa ti si cirkus :))) Jeste, Vucic je. I Vieira 🙂 Secash se? Bum Bum? Si? O no? What? Only serbian? Hhahah P.s Da Vam nije ovaj moj nishlija A.Z. ove godine i tamo bi ga izduvali draagi moj,Pa. Sta ocesh, prvi ste u grupu. Uzhivaj 🙂

    0
    0
    Odgovori
  3. Ne razumem kako neko moze da mu vredja porodicu?! Roditelji i brat su mu super ljudi, a on se kao pravi zvezdas raduje najverovatnijoj tituli svoje Zvezde, kao sto bi se i ja kao okoreli Partizanovac radovao nasoj tituli! Marko, zelim ti da na sledecem derbiju das 3 gola ali da mi pobedimo 4:3.

    0
    0
    Odgovori
  4. Čudo da nisi postavio sliku kad si umalo „nenamerno“ povredio Marka Jevtovića, znaš kako, a posle se folirao….. Dečko, svaka čast na talentu, ali ne zaboravi da su plemenitost i sportsko ponašanje, ono što treba da imaš da bi te svi cenili…i tvoji i svi navijači..
    Duga je karijera….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter