10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Jalovi Partizan, Čukarički poveo evrogolom!

Objavljeno: 05.10.15 u 19:52

Fudbaleri Partizana i Čukaričkog od 19 sati igraju meč 12. kola Superlige Srbije, a gosti na poluvremenu vode rezultatom 0:1. 

Jedini gol u dosadašnjem delu susreta postigao je Lukas Pjasentin u 35. minutu iz slobodnog udaraca, sa skoro 30 metara.

Prvi su pripretili domaći i to u trećem minutu kada je Stevanović centrirao sa boka, a na loptu su zakasnili Božinov i Brašanac.

Gosti su u meč ušli prilično oštro, pošto su do desetog minuta napravili već pet faulova čime su prekidali i usporavali ionako slabo organizovane napade Partizana.

Narednu šansu imali su gosti, u 12. minutu Srnić je pobegao Vulićeviću na levoj strani i izašao sam ispred Živkovića, ali je šutirao za malo pored stative. Samo minut kasnije, Čukarički je u problemu, pošto je zbog povrede morao da izađe Li Adi, a zamenio ga je Lukas Pjasentin.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

U 15. minutu, crno-beli su imali prvi šut u okvir gola, ali je udarac Božinova iz poluvoleja lako zaustavio Stevanović.

Kako je vreme odmicalo, gosti su se oslobađali i bili sve konkreteniji u napadu, a u 20. minutu imali su i drugu priliku. Petar Bojić je iskoristio grešku Ostojića, prevario za trenutak i Živkovića, ali se golman Partizana ponovo istakao i u poslednjem trenutku odbio loptu u korner.

Crno-beli su teško dolazili do prave igre, a u prvih pola sata gotovo da nisu imali ozbiljniju šansu, dok ni igra u odbrani nije bila obećavajuća.

Fudbaleri Čukaričkog su u 35. minutu došli do velikog vođstva golom rezerviste Lukasa Pjasentina koji je postigao efektan gol sa oko 30 metara. 

Do odlaska na odmor, nije bilo promene rezultata, a po svemu viđenom, jasno je da će trener Zoran Milinković morati da promeni nešto u igri svog tima ukoliko želi bod(ove).

0
0
10 Komentara
  1. Koliko kompleksaša na jednom mestu… Šta je čergo, boli zadnjica od zadnjih 10-ak god, a? Došli ste da lečite komplekse, a? Odmorili ste se od zadnjeg Evropskog gostovanja? xaxaxaxaxaxaxa

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter