12
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SL: Mogu li ‘brđani’ da pokvare rođendansku ‘žurku’ Partizana (SASTAVI) (VIDEO)

Objavljeno: 05.10.15 u 09:10

U poslednjem meču 12. kola Superlige Srbije na stadionu u Humskoj snage će da odmere Partizan i Čukarički.

„Parni valjak“ je u pobedničkoj seriji i dobrog je raspoloženja. Posle trijumfa nad Voždovcem i Augburgom u gostima na red je došao i derbi pred domaćim navijačima. U Humsku ulicu dolazi Čukarički, tim koji ne blista ove sezone kao prethodnih, ali će sigurno pokušati danas da pokvari slavlje crno-belih povodom 70. rođendana kluba. Trener srpskog šampiona Zoran Milinković veruje u trijumf i pored velikog problema oko sastava.

– Partizan uvek ide na pobedu. Protiv Čukaričkog nas čeka težak meč, pogotovo što imamo kadrovskih problema. Iz Nemačke su se povređeni vratili Abubakar Oumaru, Marko Jevtović i Gregor Balažic. Rivala poštujemo i verijemo da će maksimalno motivisan ući u gradski derbi. Mi moramo da gledamo sebe i navijačima donesemo novi trijumf – rekao je Milinković pred meč sa „brđanima“.

Sa druge strane odlazeći trener Čukaričkog Vladan Milojević je istakao da su ovakve utakmice potrebne srpskom fudbalu.

– Partizan je velika ekipa, što pokazuju rezultati u Evropi, bez obzira na turbulencije. Igraju na tri fronta i ne mogu, od jedne do druge utakmice, da zaborave fudbal. Daćemo sve od sebe da se prikažemo u najboljem svetlu. Voleo bih da se takve utakmice dešavaju što češće.

Meč u Humskoj počinje od 19 časova, a Partizan je obavestio svoje navijače da je ulaz na „jug“ besplatan.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

PARTIZAN – ČUKARIČKI 19.00

Stadion u Humskoj. Sudija: Milorad Mažić.

PARTIZAN: Ž. Živković – Vulićević, Ostojić, Fabrisijo, Subić – Brašanac, Babović, Lukić – A. Živković, Stevanović i Božinov.
ČUKARIČKI: Stevanović – Stojković, Adi, Ostojić, Boljević – Srnić, Janković, Matić, Mandić, Tijago – Pavlović.

[/stextbox]

Prethodni meč odigran septembra prošle godine u Humskoj pripao je Partizanu 4:2, iako je Čukarički na poluvrmenu vodio sa 2:1.

(Izvor: YouTube/Superliga Srbije/Sportnetwork)

0
0
12 Komentara
  1. Нека буде из кеца у кеца и четири плус и ја дебело задовољан.

    0
    0
    Odgovori
  2. Alo seronje vi mislite ako Cigani svaku namestaju da to i mi radimo idite pokrite se usima od sramote kako namestate providno utakmice.

    0
    0
    Odgovori
  3. Nije partizan ništa kvalitetniji od Čuke i najrealnije je da se završi nerešeno,osim ako Tole ne pošalje svog sudiju,kao protiv Voždovca,što je najveća krađa u dosadašnjem delu prvenstva..Međutim,koliko sam video,sudiće Mažić,što automatski znači da će Vučelić da se dogovara i moli gazdu Čuke da ih puste jer ako bude ozbiljna tekma,nemaju šanse da pobede.

    0
    0
    Odgovori
    • Ti prijatelju ne zivis u Srbiji ili si toliko zaslepljen da ne vidis neke stvari ili ne zelis da vidis. Ovim ja ne branim Partizan, jer znam da namestaju-ama bas svi klubovi u Srbiji, ali si pomenuo Partizan, sta je prijatelju sa Zvezdom—dovoljno je prvo kolo protiv Ofkane, kada igraci ofkane u drugom poluvremenu zaboravljaju da igraju fudbal, i od te utakmice pocinje vetar u ledja i kada vetra nema, namesta i Spartak, Ofk, samo mi*** posteni kao ti***nece to sami sebi da priznaju a u podsvesti znaju da je tako.i iskreno najbolje je posle svega prekinuti ovu cirkus ligu, u kojoj se unapred zna ko ce biti sampion, a kasnije ce se dogovoriti ko ce ispasti

      0
      0
      Odgovori
  4. Nervira me sto novinari potenciraju gluposti svoje ili necije kako je Partizan kriv sto u Novom Pazaru nije igrao u najacem sastavu ili zasto Spartak nije igrao u najacem sastavu protiv OFK Beograda. Sve ekipe su licencirale 25 ili vise igraca i oni su TIM a ko ce igrati trener je tu da kombinuje. Jos vise me nervira sto niko ne primecije vece gluposti da na njih ukaze paznju a to je odlaganje i pomeranje utakmica kada se kome cefne pa toga nema nigde samo u Srbiji a drugo razlog Spaartaka kojim se branio da utakmica sa OFK Beogradom nije namestena jer ispada da je lakse pobediti prvog nego zadnjeg sto je jos veca sumnja da tu nesto nije OK

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter