5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DOBRO PAMTIM SVE: Tuga, suze, sreća, radost i ponos – velikih 70 godina Partizana (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 04.10.15 u 23:35

U Narodnom pozorištu obeležen je 70. rođendan srpskog fudbalskog giganta Partizana. Svečanost je obeležio muzički, scenski i filmski spektakl. U Narodnom pozorištu našli su se velikani Partizana poput Ivana Ćurkovića, Mustafe Hasanagića, Vladice Kovačevića, Momčila Vukotića, Predraga Mijatovića i drugih. Takođe, tu su bili i članovi uprave, sadašnji igrači i stručni štab. Veselje je obeležila pesma grupe JNA „Dobro pamtim sve“, a poruka koja je poslata svim navijačima, kao i dečacima iz mlađih kategorija crno-belih jeste „Da u finalu Lige šampiona, jednog dana, pobede Čelsi“. Kako je to sve izgledalo u Narodnom pozorištu pogledajte u galeriji ispod teksta.

Za fenomenalan scenski i filsmki nastup su se potrudili glumci Predrag Ejdus, Aleksej Bjelogrlić i Nenad Jezdić. Pogledajte priču o Draganu Manceu:

(Izvor: YouTube/underPARTIZAN)

0
0
5 Komentara
  1. I DUSA I TELO SVE JE CRNO-BELO !!! PARTIZAN IZNAD SVIH I SVEGA !!! PARTIZAN-MIT ILI CUDO-JEDINI PONOS I NAJVECI BREND SRBIJE !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter