7
Domaći fudbal

BURNO U ZVEZDI: Grof i navijači dovode Džajića na čelo kluba?

Objavljeno: 04.10.15 u 09:48

Trener Crvene zvezde, Miodrag Grof Božović, nagovara bivšeg predsednika Dragana Džajića da po treći put sedne u fotelju i da ponovo preuzme poziciju predsednika kluba.

Kako prenosi Kurir, bivši igrači i zaposledni u Ljutice Bogdana navodno žele povratak Dragana Džajića na mesto predsednika kluba. U toj svojoj nameri oni, piše ovaj list, uživaju podršku navijača, ali i šefa struke Miodraga Božovića.

Međutim, sam Dragan Džajić nije u ovom trenutku raspoložen da sedne u fotelju već, veruje bivši igrač, to mesto predsednika trebalo bi poveriti – Petru Škundriću.

Miodrag Božović poznaje Džajića još iz ere kada je sam kao igrač branio boje crveno-belog kluba. Iako se Džajić pojavio na utakmici u Subotici i zbog toga zaradio ovacije publike, on u ovom ternutku ne želi da vodi klub, ali bi, nadaju se zaposledni u Zvezdi, možda i mogao da promeni svoj stav po tom pitanju.

Upravo zbog toga, navodi Kurir, zaposleni, fudbaleri, stručni štab i trener Božović potpisali su peticiju da se Džajić vrati na mesto predsednika. 

– Dragan Džajić je svestan da gotovo svi u klubu, kao i bivši igrači, očekuju da se on vrati u Crvenu zvezdu. Ipak, on nije raspoložen, jer zna kako se proveo poslednji put, kad je bio štit mnogima koji su se skrivali iza njegovog imena. Uz to, bolestan je i smatra da bi stalni stres negativno uticao na njegovo zdravlje – tvrdi izvor ovog lista i nastavlja:

– S druge strane, prija mu što njegov uticaj u klubu ne jenjava, što ga trener Grof Božović uvažava. Svestan je i da je upravo on bio najzaslužniji što se titula u turbulentnoj 2013. vratila na Marakanu.

Ponedeljak je poslednji dan kad bi kandidature za predsednika trebalo da budu predate. Trenutno je najbolje kotiran Petar Škundrić, dok se Nebojša Čović još nije izjasnio hoće li se kandidovati i za prvog čoveka fudbalskog kluba.

Dragan Džajić takođe bi imao realnih izgleda da pobedi na izborima, a ukoliko se dogodi da se niko ne kandiduje, onda bi izbori mogli da se odlože za dva ili tri meseca.

0
0
7 Komentara
  1. Opet Džajić treba da dođe, kako bi Terzić i Uprava sačuvali fotelje. Opet SNS gura Džajića kao štit! Plaše se Čovića i navijača. Namaju kontrolu, nepredvidivi su. Ako Čović dođe… mnogi će da lete!

    0
    0
    Odgovori
  2. Dobro pamtim sve- “ Dzajo ODLAZI, Dzajo ODLAZI… “ sa severne tribine, hahahahaha a sad im je opet spasilac. Dokle cete vise da maltretirate tog lopova samo nije mi jasno.

    0
    0
    Odgovori
  3. Moram ovo prokomentarisari i ako sam Grobar do groba, cuj Grof nagovara Dzaju oooo boze, pa Dzaja je ikona…kakav grof kakvi bakraci…

    0
    0
    Odgovori
  4. Za predsednika kluba paganske vlade vam u pokusaju, postaviti DZONIJA, coveka koji je objasnio cinjenicno stanje u raspalom i devastiranom klubicu, kao i sve DOKTORSKE MAHINACIJE TVORZICA I NADREDJENIH MU !!! .!. XXAAXXAA .!. USKORO VAM STIZE-POTOP, PRESLI STE 4 NIVO SODOME I GOMORE, ULAZITE U ZAVRSNI-PETI-KONACNO VAM JE KRAJ DOSAO, CIGANI JADNICI !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter