2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ: Biće bolje! MILOJEVIĆ: Kuku lele!

Objavljeno: 02.10.15 u 00:32

Treneri Crvene zvezde i Mega Leksa, Dejan Radonjić i Dejan Milojević su se složili da će njihove ekipe zaigrati bolje već u narednom meču.

Za stratega crveno-belih je njavažnije da ekipa što bolje preprodi težak period pred start Evrolige i uveren je da će igra njegovih izabranika biti mnogo bolja.

– Znamo dobro kakva je situacija kod nas, bez obzira na to, znamo i kako su uvek teški i neizvesni dueli protiv Mege, to se ovaj put ponovilo. Naše okolnosti nisu najbolje, ali u drugom poluvremenu bila je bolja saradnja, igramo sa idejom da iz teškog ritma izađemo bezbolno. Start sezone donosi novu težinu za svaki tim, tako je bilo i sada protiv Mega Leksa. Nadam se da ćemo biti bolji protiv Budućnosti, za nove bodove i maksimum posle dva kola – rekao je Dejan Radonjić za ArenuSport.

Sa druge strane Dejana Milojevića brinu povrede tri igrača.

– Čestitam Zvezdi na pobedi. Imali smo šansu, igrali dobro prvo poluvreme. U nastavku smo krenuli da se „branimo“ u napadu usled sjajne odbrane Zvezde. Oni su iskoristili naše greške, pri kraju meča smo se vratili u igru, čak i poveli, ali Zvezda je na kraju zasluženo slavila. Najgora moguća stvar jesu povrede čak trojice naših igrača, Jankovića, Ivanovića i Zagorca – istakao je strateg Mega Leksa.

Crvena zvezda je savladala Mega Leks 76:70, a fotoglaeriju sa meča možete da pogledate OVDE.

0
0
2 Komentara
  1. Panteri, ne bi bili panteri kada namerno ne bi pogresila makar nekoliko igraca, kako juce, tako i danas -.-“ jbg videla se neuigranost Milojevicevih pulena.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter