4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

FOTOGALERIJA: Mičela Donalda zadivila zakucavanja Majka Cirbesa (FOTO)

Objavljeno: 01.10.15 u 23:50

Prvi mačići se u vodu bacaju, tako je najbolje da navijači Crvene zvezde gledaju na večerašnju partiju svojih ljubimaca u prvom kolu ABA lige. Jesu crveno-beli slavili, ali jedva. Mučenje čete Dejana Radonjića sa tribina su gledali i oni koji ove jeseni ne znaju za poraz, fudbaleri Crvene zvezde, a čini se da je na Holanđanina Mičela Donalda najveći utisak ostavio centar Majk Cirbes, koji je tri – četiri puta fenomenalno zakucao i pokazao da je povreda skočnog zgloba prošlost.

Kako je to sve izgledalo pogledajte u izveštaju naših fotoreportera sa lica mesta:

0
0
4 Komentara
  1. Опште је познато да се Звезда мучила са Мегом и прошле сезоне је било тако и нисам видео да смо у ЕЛ били топовско месо, кад стигне још једно појачање које се најављује биће све добро, а ви спремите дупе, мислим Божић је честит човек изаће на терен ваљда….

    0
    0
    Odgovori
  2. Bojim se da ce nas Zvezda bas nagrditi ove sezone, kao i prethodne…
    Nama preostaje borba za prvu polovinu tabele, to bi za nas klub bio veliki uspeh, a nadam se takodje da ce i fudbaleri uspeti da odbrane poziciju broj 4 u nasoj ligi.

    0
    0
    Odgovori
  3. Pa ovaj KK ILR nista narocito, ovi klinci iz Mege sprdali se sa ovim Panterima, jedino im je falila pribranost u nekim kontranapadima tj. manje gresaka, al razumem ih mladi su, pritom i neozbiljni. Ako ovako nastave mi cemo lagano sa Juniorima da igramo sa njima, a u Evroligi ce bukvalno biti topovsko meso.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter