19
Domaći fudbal

TRAGEDIJA: Ubijen jedan od vođa Grobara

Objavljeno: 30.09.15 u 11:16

Kako saznaje Alo!, jedan od vođa navijačke grupe „Jang Bojs“, podgrupe navijača Partizana ubijen je tokom noći u beogradskom naselju Rakovica.

Jedan od lidera Grobara, navijača Partizana, tačnije grupe Jang Bojs, Aleksandar Joksić (34) ubijen je tokom noći.

Prema još uvek nezvaničnim informacijama na njega je ispaljeno nekoliko hitaca iz vatrenog oružja i on je podlegao povredama.

Kako se saznaje, Aleksandar Joksić ubijen ispred ulaza u zgradu u kojoj je stanova u Ulici Mihajla Petrovića.

Najverovatnije je da je za sada nepoznati napadač Joksića čekao u klasičnoj sačekuši u zasedi i priušunjavši se sa leđa ispalio je nekoliko hitaca u telo nemoćnog mladića.

Aleksandar je bio jedan od lidera navijača grupe „Jang Bojs„.  U trenutku napada, piše Alo!, bio je sam. Takođe, bio je jedan od lidera „Zabranjenih“.

Joksić je od ranije bio poznat policiji i bio je osuđen na 14 meseci zatvora zbog masovne tuče kada su napali članve obezbeđenja na stadionu Partizana.

0
0
19 Komentara
  1. problem domaćih medija je to što se stavlja akcenat na kojoj navijačkoj grupi pripada, a ne to da je izgubljen jedan mladi život. verujte mi, niko ga nije ubio jer je navijač, i niko nikad neće ubiti ikoga samo zbog tog jer navija za neki drugi klub.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa da li je moguće da je svaki ubijeni u mafijaškom obračunu vođa navijača Partizana ili Zvezde?! Ta dva kluba su najveće zlo!

    0
    0
    Odgovori
  3. da ponovim komentar sa prvobitne verzije vesti (da je vodja Zvezdinih) , posto „isto s**nje drugo pakovanje“ .
    Napravili ste lapsus u tekstu :
    – pise „jedan od LiDera“
    – treba „jedan od DiLera“

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter