10
Košarka

FOTO: STARSPORT

VUJOŠEVIĆ: Ja sam moralno čist, navijači su prepoznali o čemu se radi!

Objavljeno: 29.09.15 u 13:56

Partizan je nastavio dalje bez Duška Vujoševića. Trofejnom stručnjaku, kao i mnogobrojnim navijačima, teško je pala smena.

Vujošević nastavlja da otvara dušu i iznosi dosta toga novog, i verovatno će tek reći šta sve ima. Gostujući na podgoričkoj televiziji ‘Atlas’ rekao je da mu je krivo što su njegov odlazak iz kluba podržali ljudi koji su mu bili bliski saradnici.

– Teško mi pada što su izvršioci odluke o mojoj smeni bili moji dugogodišnji saradnici, po raznim osnovama, bilo kao igrač – trener, sportski direktor – trener… Ja sam iz cele situacije izašao moralno apsolutno čist. Navijači su prepoznali o čemu se radi i dali su podršku, na čemu sam im ja zahvalan, tako da ima mnogo stvari koje pomažu da se ovaj raskid, na ovakav način, iz ovakvih motiva, lakše prebrodi – poručio je Vujošević.

Prisetite se o čemu je još pričao nedavno i ko ga je oduševio zbog svog poteza. Što se crno-belih tiče, pronašli su prvog centra i nastavljaju sa potragom za pojačanjima.

0
0

10 Komentara

  1. Dule, hvala na svemu, ovaj Partizan za mene vise nije Partizan. Partizan kom Nebojsa Covic zeli da pomogne je virusom zarazeni Partizan, a virus mutira i uvlaci se u sve ogranke sportskog drustva Partizan, polako zamiru vaterpolo, fudbal, kosarka, rukomet, odbojka, hokej………. Virus zvani SNS nece stati dok nas potpuno ne unisti, zato partizanovci, vi cija su srca crno bela, kojima sve ovo tesko pada bas kao i meni, prestanite da svojim prisustvom dajete podrsku ubacenim upravama, upravama koje namerno vuku lose poteze, samo bojkotom i upornim negodovanjem mozemo oterati ovo zlo.

    0
    0
    Odgovori
  2. U filmu Zatoiči

    pitao težak kriminalac slepog ratnika Zatočija kako si me prepoznao , kaže slepac po smradu

    Nešto u Srbiji miriše i čisto je sija
    A nešto jako smrdi jako , kao zlo koje će proći
    A kad to pukne…

    Duletov pad je pad društva koje ne postoji

    Duško hvala ti na svemu

    0
    0
    Odgovori
  3. Taj novac mu nisu isplatili. Klub ima dugovanje prema njemu. kao drugo, prijatelju, on je to posteno zaradio. voleo bih da vidim tebe kako klubu 15 zaredom iz sezone u sezonu donosis trofeje. nije lako, ne? Dule, veliki si. Pozdrav

    0
    0
    Odgovori
  4. OD PRVOG CASA ZIVOTA SVOG, OD TRENA KADA SAM UGLED’O DAN, U GLAVI SE MOJOJ MISAO RADJA-DA ZIVIM ZA PARTIZAN-MIT ILI CUDO-JEDINI PONOS I NAJVECI BREND SRBIJE !!! …MIT NIJE LAZ, MIT KAZUJE ISTINU.MIT NIJE PRAZNOVERICA NEZNALICA, NEGO MIT KAZUJE ISTINITU NAUKU POSEBNIM JEZIKOM, JEZIKOM MITA !! STRAH I „UMISLJENO ZNANJE“, NE DAJU COVEKU DA VIDI ISTINU. OSNOVNI SMISAO MITOVA SVODI SE NA TEZNJU DREVNIH NARODA DA OLAKSAJU SVOJ TEZAK ZIVOT, A U OSNOVI MITA JE UVEK ISTINIT DOGADJAJ !!!.. A CUDO JE..CUDO JE KK PARTIZAN, NA CELU SA DUSKOM VUJOSEVICEM, ZBOG NEVEROVATNIH USPEHA U PROTEKLIH 20 GODINA, U ODNOSU NA DALEKO BOGATIJE ZEMLJE IZ KOJIH POTICU KLUBOVI SA KOJIMA SE SRPSKA KK SVETINJA VISE NEGO USPESNO NOSILA I PRONOSILA SLAVU SVOJE ZEMLJE SRBIJE-PONOSNO !!!

    0
    0
    Odgovori
  5. Bravo vuhosevicu nepriznati ni gram krivice ko je onda napravio dug od pet miliona sigurno nisi znao sta danilovic radi a on je aminovao sve sto ti pozelis svaki drugi predsed ik bi te smenio za mesanje u kluosku politiku koju si ti vodio a danilovi aminovao dali si u rusiji u cska smeo da komentarises putina a ovde si radio sta pozelis ti i kompanija ste napravili da niko nece u partizan jer nema poverenja toliko licemerje da nisi priznao ni gram krivice zasto nam je otisao treci u evropi radicevic i to plej u spaniju zasto si oterao andjusica decko obozava partizan nije ti valjao salic centar sto si ga dovodio zasto u klub niste doveli vucurovica najboljeg trenera za mlade centre a ne vi ste najpametniji nista niste uradili da zaustavite propadanje kako vam nije palo napamet da pre dve god. Kazete partizan nema para pocinjemo od nule okrecemo se mladim igracima rezultat je u drugom planu a ne necete vi da radite sa slabim igracima e moj vujosebicu nemojte da moralisete nego kao oredsenik s.d. dajte neke ideje da se celo sportko drustvo transformise a ne samo da kukate.

    0
    0
    Odgovori
  6. Dule ako volis Partizan koliko pricas nemoj da pravis razdor medju navijacima Partizan …. ti si za mene bog ali u u interesu Partizana ostavi ljude da rade svoj posao.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter